Ukratko: Modern Family, Rookie Blue, Breaking In – serijala.com
Trenutno čitaš
Ukratko: Modern Family, Rookie Blue, Breaking In

Ukratko: Modern Family, Rookie Blue, Breaking In

Obnove marginalnih serija, lažne nade otkazanima, pohlepne bebe i neobični televizijski ugovori za dinosaurske sapunice – evo par vijesti s holivudskih margina:

  • Rookie Blue, kanadski ljetni policijski procedural koji se emitira (i) na ABC-u, obnovljen je za treću sezonu. Druga sezona je u tijeku, ovog tjedna emitira se četvrta od dvanaest ovosezonskih epizoda. (HitFix.com)
  • Breaking In, komedija Christiana Slatera otkazana ovog svibnja, jednostavno ne želi krepati. Sony Pictures TV, producentska kuća, te Fox produžili su opcije glumaca do 15. studenog. Što znači da, ako Fox poželi, može vratiti seriju najranije u midseasonu. Ovo ne znači da je serija obnovljena, već je Fox samo drži na “klupi za rezerve”, za svaki slučaj da im zatreba. (Deadline.com)
  • Modern Family traži novu glumicu – bebu Camerona i Mitchella. Razlog? Blizanke Ella i Jaden, koje su “glumile” Lily, tražile su prevelike ugovore za novu sezonu. (E!)
  • ABC je pred par mjeseci otkazao dvije dugovječne sapunice, All My Children i One Life to Live, no one će se ipak nastaviti nakon što je producentska kuća Prospect Park otkupila prava na obje serije. Obje serije nastavit će se u jednakom formatu, ali na “novim platformama”. Izgleda da netko smatra da postoji kritična masa kućanica koje će omiljenu sapunicu gledati i na internetu. Obje sapunice emitiraju se još od početka sedamdesetih, skupile su preko 10 tisuća epizoda svaka, a kroz njih su prošla neka poznata imena poput Melisse Leo, Kelli Giddish, Sarah Michelle Gellar, Tommya Lee Jonesa i Lawrencea Fishbournea. (HitFix.com)
2 komentara
  • Već sam mislio da je odlučeno da nastavljaju snimati Breaking in jer sam ovu vijest o produženju opcija glumcima već pročitao prije možda 15- dana.

    Ajde držim fige!

    • Da, sori, mozda sam trebao napomenuti. Sve vijesti osim prve su starije, iako nikad ne kasnimo toliko sa vijestima… Prva vijest je friska, ostalo mi bilo markano za pisanje od prije, pa sam ubacio da ne pisem o Rookie Blue u tri recenice.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861