Anger Management, prvi teaser: Charlie Sheen je umro! I uskrsnuo na FX-u. – serijala.com
Trenutno čitaš
Anger Management, prvi teaser: Charlie Sheen je umro! I uskrsnuo na FX-u.

Anger Management, prvi teaser: Charlie Sheen je umro! I uskrsnuo na FX-u.

FX je objavio prvi teaser svoje nove komedije, Anger Management, u kojoj će glavnu ulogu imati Charlie Sheen. Ništa posebno, samo Sheen koji leži u lijesu i blesavo se cereka, što je duhovita referenca na premijeru devete, aktualne sezone njegovog bivšeg sitcoma Two and a Half Men, gdje je njegov lik ubijen nakon što je Sheen najuren sa serije.

Serija je remake istoimenog filma s Jackom Nicholsonom i Jackom Sandlerom u glavnim ulogama, a premijeru će imati 28. lipnja, paralelno s povratkom Wilfreda i Louieja u drugoj, odnosno trećoj sezoni.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0anHU76iLPs[/youtube]
2 komentara
  • A Bože još bih razumio da se netko tko dobije Nobelovu nagradu za književnost oda drogi, alkoholu i orgijanju jer je poznat po nečem što je ekšuli postigao/la, ovo s glumcima koji kakti imaju “probleme” mi lagano ide na pimpu (vidi gornji primjer Sheena)… Problema imaju jer su neinteligentni pa umjesto da se maknu iz javnog života ako vide da se s istim ne mogu nositi oni još pozovu kamere da ih prate dok su na detoksikaciji i pokušavaju “oživjeti karijeru” na sto načina.. Ono, get a life but for realz… -.-

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861