NBC: Naručene još tri nove drame i obnovljene dvije – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC: Naručene još tri nove drame i obnovljene dvije

NBC: Naručene još tri nove drame i obnovljene dvije

Ono o čemu se ovih dana samo nagađalo, sada je i službeno, nove drame koje je naručio NBC su: Awake, The Playboy Club i Grimm.

Jučer smo pisali o novim serijama koje je naručio NBC, a danas je mreža naručila tri nove drame. Awake (bivšeg naziva REM) je serija iza koje stoji Kyle Killen, tvorac neprežaljene nam serije Lonestar. Radnja se vrti oko policajca (Jason Isaacs) koji nakon prometne nesreće, u kojoj strada njegova obitelj, počne živjeti u dvije paralelne stvarnosti. 

The Playboy Club je serija smještena u šezdesete godine prošlog stoljeća u kojoj radnja prati političku i društvenu situaciju u to vrijeme, kao i otvaranje prvog Playboy kluba u Chicagu. Među glavnim ulogama su Amber Heard (Drive Angry 3D), David Krumholtz (Numb3rs) i Eddie Cibrian (Invasion).

Grimm, serija u kojoj je radnja opisana kao mračna policijska drama smještena u svijet u kojemu su likovi inspirirani bajkama braće Grimm. U glavnim ulogama su David Giuntoli (Privileged), Bitsie Tulloch (Quarterlife) i Kate Burton (Law & Order). Awake i The Playboy Club dolaze od produkcijskog studija 20th Century Fox TV, a samo Grimm od studija NBC Universal.

Pročitaj još

Neslužbeno, ali kako stvari zasada stoje, izgleda da se NBC još uvijek nije odrekao serije Metro, čije je naručivanje još uvijek moguće, iako su izgledi jako slabi. Jedino je gotovo sigurno da je NBC odustao od serija 17th Precinct i The Crossing, a prema najnovijim vijestima, NBC  je odustao  od Wonder Woman, i Mann’s World koji bi čak mogao biti ponuđen kabelskim mrežama.

Također dobre vijesti za sve fanove serija Parenthood i Harry’s Law: NBC je obje obnovio za sljedeću sezonu, dok obnova serije Chuck još uvijek nije službena.

4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861