NBC: Naručene četiri nove serije – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC: Naručene četiri nove serije

NBC: Naručene četiri nove serije

NBC je nastavio ono što je FOX započeo jučer – prekinuo šutnju o narudžbama novih serija.

Mreža je naručila četiri nove serije – i to su sve nove serije koje mreža planira službeno naručiti do svoje press konferencije u nedjelju. Od dramskih serija naručeni su Prime Suspect, remake istoimene britanske serije i Smash, producenta Stevena Spielberga s Debrom Messing u glavnoh ulozi o brodvejskoj predstavi. Što se tiče sitcoma, NBC je naručio Whitney, romantičnu komediju komičarke Whitney Cummings te Up All Night autorice Emily Spivey, koja je trenutno scenaristica za Parks & Recreation. Producent serije je Lorne Michaels (Saturday Night Live), a u glavnim su ulogama Christina Applegate, Will Arnett te Maya Rudolph.

Od ostalih pilota, u utrci su još Grimm, Reconstruction, Playboy te REM. Wonder Woman ipak nije tako siguran izbor kao što se očekivalo, no još uvijek postoje šanse. Od sitcoma, zasad najveće šanse imaju Are You There Vodka, It’s Me Chelsea? i Bent.

A sad neslužbene vijesti – Michael Ausiello s TVLine.com-a prenosi kako je Chuck ponovno izvukao živu glavu te da NBC planira naručiti petu sezonu od 13 epizoda. Također, Parenthood i Harry’s Law navodno su dobili nove sezone. S druge strane, Variety prenosi (također neslužbeno) da su Outsourced i The Event otkazani. Čekamo službene vijesti…

Nadopuna: Iako je prva vijest bila da NBC neće naručivati dodatne serije do idućeg tjedna, sada se čini kako će već danas stizati nove narudžbe. O kojim će se serijama raditi moći ćete saznati ili u kasnim večernjim satima ili sutra rano ujutro.

5 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861