Baldwin (ponovo) želi napustiti 30 Rock – serijala.com
Trenutno čitaš
Baldwin (ponovo) želi napustiti 30 Rock

Baldwin (ponovo) želi napustiti 30 Rock

Alec Baldwin (ponovo) je izrazio želju za napuštanjem 30 Rocka. Velika vijest za one kraćeg pamćenja, deja vu za sve one koji makar površno prate industriju. Čuli smo to lani. I godinu prije toga. Slušamo to praktički svake godine od početka 30 Rocka.

Doslovce svakog proljeća počinju kružiti priče o njegovom napuštanju serije, pa tako i sada. Priča se zakotrljala nakon što je Baldwin izjavio da 30 Rock završava iduće godine, a izjavu su prenijeli gotovo svi mediji. Usput je Alec predvidio veliku filmsku karijeru Tini Fey, glavnoj kreativnoj snazi 30 Rocka,  No problem je… Baldwin se često zna zaletjeti, pa povući rečeno. Tako je bilo i ovog puta, pa je Alec napisao kratki ispravak na svom blogu kod Huffington Posta.

Iako su moji dani na televiziji odbrojeni, nadam se da će se 30 Rock nastaviti zauvijek. Ili barem onoliko dugo koliko će svi uključeni željeti. Sljedeća godina, nadam se, neće biti posljednja. Kenneth može voditi mrežu, Jenna svoj vlastiti talk show, Trcy postati gradonačelnik New Yorka. I onda odstupiti te uzgajati egzotične reptile. A Lemon će… Raditi što god poželi.

Iako Baldwinu ugovor, a izgleda i Tini Fey, istječe 2012. godine, tugovanje za bilo kvakvim odlascima i završecima ipak odgađamo sve do trenutka kad se to zaista dogodi.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861