Spader, Romano i Tate u finalu Officea – serijala.com
Trenutno čitaš
Spader, Romano i Tate u finalu Officea

Spader, Romano i Tate u finalu Officea

Iako kvaliteta The Officea posljednje dvije sezone varira kao seizmograf u Japanu, finalne epizode vjerojatno nećete htjeti propustiti. Steve Carell će zbrisati prije samog finala, a najavu i razlog napuštanja vidjeli smo u posljednjoj emitiranoj – vrlo dobroj i emocionalno zadovoljavajućoj – epizodi.

Uz već najavljene Willa Ferrella, Willa Arnetta i Rickya Gervaisa, u zvijezdama krcatom finalu sedme sezone gostovat će Ray Romano (Svi vole Raymonda, Men of a Certain Age), James Spader (“Stargate”, Boston Legal) i britanska komičarka Catherine Tate.

No, nemojte se unaprijed ponadati da će netko od navedenih zamijeniti Carella iduće sezone. Gervais je već rekao da ga takva uloga ne interesira, Ferrell također, Arnett je prihvatio ulogu u NBC-jevom pilotu, a Romano ima svoju seriju. Spader i Tate su jedine opcije najbliže realnosti, ali iskreno, sumnjamo da će upravo oni ostati u Scrantonu.

Usput, NBC je još prošli tjedan objavio isječak iz nadolazećeg Ferrelovog gostovanja, a danas objavljena dva clipa, nažalost, izgleda nisu dostupni van SAD-a.

Pročitaj još

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861