USA objavio planove za ljeto – serijala.com
Trenutno čitaš
USA objavio planove za ljeto

USA objavio planove za ljeto

Nove sezone Burn Noticea i Royal Painsa te novopridošlice Suits i Necessary Roughness pridružuju se ljetnom rasporedu USA-a.

Mreža je nedavno objavila da se White Collar i Covert Affairs vraćaju u utorak, 7. lipnja. Također, In Plain Sight te posljednja sezona Law & Order: Criminal Intenta kreću s emitiranjem u nedjelju, 1. svibnja.

Peta sezona Burn Noticea na mrežu dolazi u četvrtak, 23. lipnja, te će biti sparena s novom serijom, Suits, koja prati nemotiviranog mladića kojeg regrutira jedan od najboljih njujorških odvjetnika. U glavnim su ulogama Patrick J. Adams, Gabriel Macht (Behind Enemy Lines, Love and Other Drugs), Gina Torres (Firefly, Alias), Megan Markle (Remember Me) i Rick Hoffman (Samantha Who?, The Condemned).

Royal Pains se seli na novu večer, srijedu, gdje će od 29. lipnja biti sparen s Necessary Roughness. Riječ je o drami o razvedenoj ženi (Callie Thorne, Rescue Me) koja dobiva posao kao psihijatar za profesionalnu ekipu američkog nogometa, te uskoro dobiva bogatu i profinjenu klijentelu. U ostalim su ulogama Marc Blucas (Knight and Day, Buffy The Vampire Slayer), Mehcad Brooks (True Blood) i Scott Cohen (Love and Other Drugs, The Other Woman).

Jedina preostala serija s mreže bez datuma premijere jest Psych. Naime, serija će preskočiti ovo ljeto i krenuti s emitiranjem novih epizoda tek najesen.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861