Arrested Development i Fleabag se vraćaju u ožujku – serijala.com
Trenutno čitaš
Arrested Development i Fleabag se vraćaju u ožujku

Arrested Development i Fleabag se vraćaju u ožujku

Nismo bili baš jako sretni kad je Netflix odlučio podijeliti petu sezonu Arrested Developmenta u dva bloka epizoda. No… mnogo se toga dogodilo od tad u svijetu Bluthovih. Prvih osam epizoda pete sezone istovareno je na Netflix u svibnju prošle godine, a promotivna katastrofa koja je tad uslijedila ostavila je gorak okus u ustima.

Jessica Walter (Lucille Bluth) je u intervjuu za New York Times ispričala o užasnom stanju na setu, pogotovo o tome kako se Jeffery Tambor ponašao, a ostali glumački kolege baš i nisu pomagali. Tada je i prvi blok epizoda pao u drugi plan. No, evo nas sad pred premijerom tog drugog bloka epizoda, a vrlo je izgledno da Netflix više neće naručivati nove epizode. Za one koji još prate — Arrested Development se vraća 15. ožujka.

Nešto bolje vijesti s druge strane bare. BBC je napokon odlučio i najavio datum povratka sjajne autorske serije Phoebe Waller-Bridge — Fleabag. Prva sezona završila je u kolovozu 2016., a Waller-Bridge se baš i nije žurila napraviti nastavak. Šestodijelna prva sezona bila je vrlo brza i energična, nekad i puna neke nervozne energije kojom naslovni lik kojeg autorica i glumi zrači, no ispod površine je nešto mnogo kompleksnije. Glavna junakinja je seksualno otvorena, glasna, necenzurirana, sebična i nekad užasna osoba koja se ne želi suočiti sa smrću najbolje prijateljice, Boo, i pokušava živjeti kao da je sve i dalje normalno.

Fleabag se, konačno, vraća 4. ožujka.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861