Arnett i Gervais u finalu Officea – serijala.com
Trenutno čitaš
Arnett i Gervais u finalu Officea

Arnett i Gervais u finalu Officea

Steve Carell će zbrisati iz Officea prije finala sezone, točnije 28. travnja, no zanimljivih gostovanja neće nedostajati. EW.com doznaje da će u finalu ponovo gostovati Ricky Gervais, koji je nedavno imao kratki cameo i – Will Arnett.

Nakon Willa Ferrella, koji će gostovati u više epizoda potkraj sezone, NBC dalje krade ideje sa naše liste alternativa Carellu. Iako EW napominje da ne bi trebali nabrzaka zaključivati da će Arnett biti novi šef u Scrantonu, TVLine radi upravo, to te podsjeća da je Gervais prošli mjesec upravo Arnetta preporučio kao Carellovog nasljednika.

Prije se govorilo da će Office ansamblu dodati tri nova lica, a prva među njima je Cody Horn, relativno neiskusna glumica i bivši model Druge dvije uloge su novi računovođa u firmi te Stanleyeva kći, a zasad nisu popunjene.

Arnett je početkom sezone imao ulogu u ne-baš-dobroj komediji Running Wilde, koja je brzo i otkazana, no mi ćemo ga se uvijek sjećati kao Georgea Oscara Blutha iz Arrested Developmenta.

6 komentara
  • Radije bi gledao Arnetta u necem drugom / novom, ali ako postoje ikakve sanse da se njega dovede kao zamjenu, to bi bio odlican potez. Ionako sam ovolikoblizu da prestanem gledati Office, ovo bi mi diglo interes barem za polovicu sezone.

  • ”Arnett je početkom sezone imao ulogu u ne-baš-dobroj komediji Running Wilde, koja je brzo i otkazana, no mi ćemo ga se uvijek sjećati kao Georgea Oscara “There’s always money in the banana stand” Blutha iz Arrested Developmenta.” Arnett je glumio njegovog sina Goba u AD, pa možete to popravit.
    poZzz suPer SaJt,,,,,

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861