Tko umjesto Carella? – serijala.com
Trenutno čitaš
Tko umjesto Carella?

Tko umjesto Carella?

Pošto je Steve Carell iz Officea otišao na našu inicijativu (ne baš), osjećamo se djelomično odgovornima (nimalo) da ponudimo nekoliko zamjena za upražnjeno mjesto šefa Dunder Mifflina. Počeli smo sa ozbiljnim prijedlozima, no prema kraju su stvari otišle kvragu. Neka vas ne zavara neozbiljni ton članka, neke od ovih opcija vrlo, vrlo bi rado gledali na Carellovom mjestu, nadamo se da ih NBC također razmatra.

Ricky Gervais

Ricky je očiti izbor nasljednika. Jedini problem je što imamo previsoko mišljenje o britanskom Officeu i Davidu Brentu i savršenosti te serije. Ricky će gostovati u novoj sezoni Officea, no mogućnost preuzimanja američke poslovnice navodno ne postoji. Dovođenje Rickya za stalno bi vjerojatno samo upropastilo i jednu i drugu seriju.

gervais

David Cross

Prvi (i još uvijek jedini) analni silovatelj, pardon analrapist, malih ekrana te pridruženi član Blue Man Groupa, idealna je zamjena za novog šefa Officea. Što možemo kad smo zadrti Arrested Development nostalgičari i to je zapravo jedini razlog zašto mislimo da bi David Cross bio dobar kao šef Scrantonskog Dunder Miflina. U biti, bilo tko iz Arrested postave bio bi savršeni odabir nasljednika, a još bi bolje bilo da NBC na kraju sezone otkaže Office i obnovi Arrested Development za još najmanje tri sezone. Da, to bi bilo najbolje.

Will Arnett

Uopće se nismo šalili kad smo napisali da Office ukinu, a Arrested Development stave umjesto njega. GOB ovako i onako ima iskustvo rada u uredu. Odnosno nošenja odijela u uredu. COME ON!

David Schwimmer

Prestanite se smijati, da, Dr. Ross Gellar iz “Prijatelja”. Schwimmer je vrlo potcjenjen glumac, a ako bi netko mogao odigrati polu ozbiljnu, polu retardiranu ulogu kakvu je Carrell igrao, onda je Schwimmer prilično solidan izbor. Sudeći po IMDb-jevoj stranici, Ross baš i nije imao previše (skoro pa uopće) posla poslije “Prijatelja”, već se više posvetio kazalištu. Idealan trenutak za izlazak iz televizijske penzije, a i zarade pokojeg dolarčića na temelju stare slave.

David Schwimmer

Ken Marino

Ken Marino je ionako već glumio isti lik u Party Downu. Problem bi jedino mogao biti ogromna čuna koju NBC ne bi znao uklopiti u svoj konzervativni program.

ken_marino

Olivia Munn

Nemamo apsolutno nikakav valjani razlog zašto bi Olivia Munn trebala zamjeniti Carella, osim činjenice da je pi… zgodna. Uostalom, potpuno je nepotrebna tamo na Stewartovom Daily Showu, a ovako bi je bar mogli gledati na tjednoj bazi. Ma… koga mi zavaravamo, seksističke smo svinje, a cijeli paragraf je bio izlika da možemo sliku staviti.

Hej, Olivia, nije li to premalo odjeće za ured?
Sa Oliviom, svaki je dan casual friday.

Portia de Rossi

Priznajemo, Oliviu Munn stavili smo jer ima sise. Da ne ispadnemo totalni šovinisti, predlažemo Portiu de Rossi pošto ih ona praktički ni nema. Da ste gledali Better Off Ted (a ZNAMO da niste), vidjeli bi da Portia već ima rukovodećeg iskustva u ogromnoj korporaciji, a pošto je nedavno dobila otkaz (zbog takvih kao vi koji ne gledaju BOT), slobodna je. I kao slučajno je još jedan Arrested Development alumni. Časna Bluthovska, nije namjerno.

portia

Nick Offerman

Iskreno, ovo je nemoguće jer bi morali otkazati Parkse. Međutim, crossover je moguć jer lik Rona Swansona posjeduje sve što je potrebno za poziciju šefa, mržnju i bunt protiv vlasti, hranu nazvanu po njemu, smisao za glazbu, ljubav prema niskim tamnokosim ženama i odličnoj hrani za doručak.

Danny DeVito

Nedamo ga iz Filadelfije, ali ako bude uspijevao raditi na obe serije, glasamo za crossover. Voljeli bi vidjeti kako se zaposlenici Dunder Miflina nose sa šefom koji redovito uzima acid i skriva po uredu kako bi prisluškivao, gol.

Will Ferrell

Evo jedan ozbiljan kandidat za kojeg smo sigurni da nikad neće biti izabran.

Pročitaj još

Netko unutar ureda

Najvjerojatnija i najjednostavnija opcija, uzeti nekog iz sadašnje ekipe. Office ima sjajnu postavu i sjajne kandidate za posao, no ono što njima treba je svježe lice da razbije monotoniju prošle sezone. Samo bismo jednog voljeli vidjeti u Michaelovoj ulozi – a to je Toby.

  1. Toby Flenderson – čisto zbog Michaelove reakcije prilikom odlaska.
  2. Darryl Philbin – ako SAD može imati crnog predsjednika, Dunder Mifflin može imati crnog šefa. Black is the new white.
  3. Dwight Schrute – Halpert je odšefovao svoje, šest je sezona uništavao i demoralizirao jadnog Dwighta. Vrijeme je za osvetu.
  4. Ryan Howard – Bio je već na rukovodećoj poziciji… nije dobro završilo.
  5. Jim Halpert – Jim bi bio najmonotonija opcija, pa komotno mogu i otkazati Office onda.

Željko Pervan

Možda će Amerima biti smiješne fore o Slovencima. Uz malo prilagodbe da budu primjenjive na Kanađane… Možda.

Idu dva Slovenca...
Idu dva Slovenca...

Zdravko Mamić

J… ti Joca Amsterdam mater. Kako Maminjo napravi šou svaki puta kad stane pred kamere sigurni smo da bi podignuo gledanost Officeu za par milijuna. Problem je što bi morali izmisliti lik i za Igora Flaka.

Ajmooooooooooooooo!
Ajmooooooooooooooo!

Nicolas Cage

Nicolas Cage cijeli život želi glumiti Supermana. Christopher Nolan (The Dark Knight, Inception, Memento) će navodno sudjelovati na nekakav način u produkciji sljedećeg filma o superjunaku s Kriptona. Vjerojatno su male šanse da će uzeti Cagea da mu bude Clark Kent. NBC bi čovjeku, koji je vlastitog sina nazvao Kal-El, mogao za utjehu bar ponuditi ulogu novog šefa Dunder Miflina.

Idealan kao Superman, zar ne?
Idealan kao Superman, zar ne?

Simon Cowell

Simon Cowell je ranije ove godine otišao iz American Idola. Nije nas previše briga jer nismo ni gledali, a ako bi NBC kao zamjenu za Carrella htio nekoga tko zrači karizmom trulog komada drva, onda je Simon Cowell idealan odabir!

Brandon Routh

Imali smo već jednog Superman wannabeja, pa je na red došao i jedan koji zaista ima iskustva glumeći Clarka Kenta. Iskreno, Brandon Routh nema neki glumački raspon, ali u gostujućoj ulozi u zadnjoj sezoni Chucka, ali i u najavama za Scott Pilgrim Vs the World je pokazivao neke znakove poluhumorističnosti.

Isaiah Mustafa

He's on a horse.
He's on a horse.

Brad Pitt

Brad Pitt.

Brad Pitt
Brad Pitt
Brad Pitt je kul.

Tko treba zamijeniti Stevea Carella?

Loading ... Loading ...
4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861