Pune sezone za Revenge i Suburgatory – serijala.com
Trenutno čitaš
Pune sezone za Revenge i Suburgatory

Pune sezone za Revenge i Suburgatory

Kao posljednja mreža koja je svoje najbolje nove serije potapšala po ramenu, ABC je naručio pune sezone za Revenge i Suburgatory. Obje serije, dakle, imat će 22 epizode u prvoj sezoni.

Suburgatory, vrlo simpatična komedija s još simpatičnijom Jane Levy u glavnoj ulozi, vrlo dobro gura u timeslotu srijedom iza The Middlea. Revenge je imao najgledaniju dramsku premijeru ove sezone, a drži se mnogo bolje od Pan Ama, čija gledanost nezaustavljivo klizi. Nažalost, sudeći po gledanosti premijerne epizode, izgledno je da će istu narudžbu dobiti njihov novi sitcom Last Man Standing, u kojem je Tim Allen i dalje zbunjen ženama, a gledalo ga je preko 13 milijuna gledatelja.

Osim toga, naručeno je još šest scenarija za Happy Endings, komediju koja nažalost gubi jako puno gledatelja Modern Familyja, koji joj prethodi u rasporedu, ali bilježi sigurni porast gledanosti u odnosu na premijeru seozne.

2 komentara
  • Happy Endingsu ide u korist to što ima veći A18-34 rating od A18-49. Samo meni nije jasno koja je poanta naručivanja dodatnih scenarija sitcoma. Za drame mi je jasno – želiš vidjeti razvoj radnje. Ali ovo mi nema smisla. I samo šest? Srsly? 19 epizoda?

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861