Revenge otkazan nakon četiri sezone, Helix nakon dvije – serijala.com
Trenutno čitaš
Revenge otkazan nakon četiri sezone, Helix nakon dvije

Revenge otkazan nakon četiri sezone, Helix nakon dvije

Nakon četiri sezone, ABC je odlučio otkazati nedjeljnu sapunicu Revenge, koja će tako doći svome kraju 10. svibnja. Showrunner serije Sunil Nayar je za EW rekao da je “odluka donešena u razgovoru s mrežom”, no za pretpostaviti je da su ABC-jevi čelnici malo više pričali na tom sastanku, obzirom na opadajuću gledanost serije.

Revenge je bio neočekivani hit u jesen 2011. godine; sapunica-triler sa Madeleine Stowe i Emily VanCamp u glavnim ulogama bila je dosta popularna u početku, no popularnost i interes publike redovito je opadao u narednim sezonama. ABC zasad nije objavio odluke o obnovama svojih serija, u teoriji “neizvjesni” i Modern Family i How to Get Away with Murder i Scandal… no, sasvim sigurno će biti obnovljeni. Manje sigurni su primjerice American Crime i Agent Carter, no službene vijesti vjerojatno će stići sredinom svibnja.

Također, Syfy je otkazao svoju triler-misteriju Helix nakon dvije sezone. Posljednja sezona je završila ranije ovog mjeseca. Helix je recimo donekle obećavao ususret premijeri, djelovao interesantno i imao nekoliko poznatih imena u produkciji (Ron Moore, Steven Maeda sa BSG-a, odnosno Losta), no prve epizode bile su dosta bezlične i nezanimljive, a tu smo mi i stali s gledanjem.

3 komentara
  • Revenge je na pocetku bio odlican iako inace ne podnosim i ne gledam takve stvari ali sa 3 sezonom je sve postalo ocajno kao i one meksicke za 3$ po epizodi. Za Helix mi malo zao jer je u drugoj dosta bolji, nadam se da barem ima neki zavrsetak.

  • Helix sam pratio iako je serija po mom mišljenju bila loša. Gledao sam samo zato jer je bilo “nešto sf-oliko na tv-u”. Ideja prve sezona bila je nešto bolja i zanimljivija no u drugoj su pobrkali lonce i poklopce i totalno se pogubili. Zasluženo otkazano

    • U potpunosti se slažem. Prva sezona je bila loša, ali donekle zabavna i pomalo intrigantna pa me to valjda vuklo da je odgledam do kraja. Probavljivo, pogotovo za obožavatelje SF-a i horora. U drugoj sezoni serija se iz SF-horora pretvorila u dosadnu priču o kultu – uspio sam s pola oka odgledati par epizoda uz surfanje webom i to je bilo to.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861