Helix obnovljen, Once Upon a Time in Wonderland otkazan – serijala.com
Trenutno čitaš
Helix obnovljen, Once Upon a Time in Wonderland otkazan

Helix obnovljen, Once Upon a Time in Wonderland otkazan

Samo par sati prije sinoćnje premijere finalne epizode prve sezone, Syfy je objavio kako su naručili drugu sezonu njihove posljednje vlastite SF(-olike) serije, Helix. Nova sezona očekuje se otprilike u isto vrijeme kao i prva, dakle iduće zime.

S druge strane, ABC je najavio kako će Once Upon a Time in Wonderland završiti idući tjedan, 3. travnja, nakon samo jedne sezone od 12 epizoda. Inicijalo zamišljen kao proljetni filler između dviju polovica sezone matičnog OUAT, Wonderland je gurnut na raspored paralelno s originalnom serijom, ali u startu podbacio.

ABC je također otkazao dramu Mind Games nakon samo pet epizoda. Sasvim očekivano obzirom na gledanost, ali i ljude koji su je radili. Autor Kyle Killen i glavno ime Christian Slater jedni su od najpoznatijih show killera na televiziji. Killenove posljednje tri serije — Lone Star, Awake i sada Mind Games — otkazane su nakon samo jedne sezone. Slaterove posljednje četiri su Mind Games, Breaking In, The Forgotten, i My Own Worst Enemy, a samo je Breaking In izdržao duže od sezone (i usput bio dvaput otkazan).

3 komentara
  • Lepe vesti. Helix, ipak nije opravdao očekivanja ali nije ni toliko razočarao, dok je Wonderland apsolutni promašaj. Sramotan projekat.

  • Od Helixa sam puno očekivao jer volim SF ali na kraju je sve skupa ispala loša limunada

  • Helix, šteta,dobra ideja,a na kraju je ispao tako nezanimljiv…dogurao sam do 7. ep i odustao…toliko potencijala…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861