Top 15 najzanimljivijih ovogodišnjih pilota – Stranica 16 – serijala.com
Trenutno čitaš
Top 15 najzanimljivijih ovogodišnjih pilota

Top 15 najzanimljivijih ovogodišnjih pilota

Vrijedi spomenuti

Vrijedi spomenuti…

Brojka 15, makar se na prvi pogled činila dostatnom, nije dovoljna da bi vas informirali o svim potencijalno dobrim pilotima ove sezone. Stoga ćemo ovdje ugurati još nekoliko potencijalnih serija za koje mislimo da vrijedi čuti. Nijedan od pilota koje ćemo navesti nije sa CBS-a, čisto iz razloga što im je ovogodišnja grupa pilota vrlo neinventivna i klasično CBS-ovska – prepuna dosadnih procedurala (čast iznimkama koje smo prethodno naveli u listi).

FOX, između ostalog, sprema Locke & Key, adaptaciju stripa koja se trebala naći na malim ekranima već ovog ljeta, ali ju je mreža odlučila zadržati kao potencijalnu jesensku seriju. Tu je i Touch, SF drama o čovjeku (Kiefer Sutherland) čiji autistični sin može predviđati događaje. Uvrstili bismo Touch u top 15, no serija, ukoliko naručena, neće doći na male ekrane sve do iduće godine.

ABC ove godine ima hrpu pilota usmjerenih ženskoj publici. Već smo naveli Georgetown, Once Upon a Time i Pan Am, no tu su i Grace, koji se bavi kompetitivnim svijetom plesa, Good Christian Bitches, sapuničasti pilot smješten u Texas s Kristen Chenoweth, i novi pilot Marca Cherrya (Desperate Housewives) koji se ovaj put okreće znanstvenoj fantastici s Hallelujah, smješten u istoimeni mali gradić u kojem se vodi vječna borba između dobra i zla.

Kod NBC-a, vrijedi još spomenuti i A Mann’s World, humornu dramu o frizeru u 50-ima koju u kompetitivnom svijetu punom mladih frizerskih zvijezda pokušava ostati relevantan.

The CW, standardno, priprema pilote s vampirima, zombijima i anđelima, koji uistinu nisu vrijedni spomena.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
32 komentara
 • Odličan članak… kao i inače ;) Što se mene tiče od ovih serija mi najbolje zvuče:
  2. PERSON OF INTEREST (CBS)
  9. REM (NBC)
  12. ALCATRAZ (FOX)

  Ništa… čekamo svibanj da vidimo što će od toga zaživjet.

 • The River, REM i Alcatraz mi djeluju zanimljivo. Alcatraz bas podsjeca na Fringe, cak ima i skoro isti font

  Al moram spomenut da mi se ne svidja ovakav izgled clanka kad moram stalno klikat “naprijed”, bolje mi je bilo prije kad je cijeli clanak bio na jednoj stranici pa si samo scrollao dolje

 • Ne kužim konstantno ponavljanje vampira u kontekstu CW kada on ove sezone ne sprema niti jedan pilot u vezi sa vampirima.
  Po ovome ovde dalo bi se zaključiti da na CW ima 5 serija o vampirima i još toliko potencijalnih.

 • Najviše iščekujem jesen zbog Alkatraza,Terra Nova,Once Upon a Time i Good Christian Bitches (zbog Kristen Chenoweth).

  U svakom slučaju hvala na ovom tekstu,nadam se da ćete u maju na isti način ispratiti serije koje budu naručene…

 • Čestitam na ODLIČNOM članku. Geekovski studiozan i izražajno-informacijski kvalitetan članak. Zadovoljstvo mi je vidjeti da ima solidan broj Sci-Fi-a i potencijalno kvalitenih drama u pilotima. Od Moorea ću sigurno pogledati sve što dolazi sa NUMBER SIX. Priznajem, slab sam na nju i ne mogu si pomoći. :)))

  • “s obzirom da su najveće SMEĆE na CW-ju bogataška derišta koja mijenjaju partnere brže no što mijenjaju čarape (Gossip Girl, 90210, One Tree Hill)… a nikako ne Supernatural, Nikita i Vampirski dnevnici.”

   Svaka ti dala legendo.

   Nadam se da će naručiti: Georgetown, Hart of Dixie i Once Upon a Time.
   Realno većina pilota mi loše zvuči..onaj detektiv što vidi ljude kao iz bajki od grimme – zemljo otvori se.

 • Slazem se da je CW smece, al ne smijemo zaboraviti genijalan Supernatural. Uz Fringe, to mi je najdraza serija. Vjerojatno ce se uskoro njima pridruziti i Game of Thrones :D

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861