Top 15 najzanimljivijih ovogodišnjih pilota – Stranica 18 – serijala.com
Trenutno čitaš
Top 15 najzanimljivijih ovogodišnjih pilota

Top 15 najzanimljivijih ovogodišnjih pilota

Sitcomovi

Sitcomovi

Vjerojatno ste primjetili da su svi piloti o kojima smo govorili piloti dramskih serija. O sitcomima je puno teže govoriti u ovoj fazi sezone, ali i ove su godine dramski piloti znatno dominantiji, a sitcom piloti prepuni su Modern Family ripoffa (neki od naslova: Other People’s Kids, My Frickin’ Family, Bad Mom, Council of Dads,...), stoga ćemo istaknuti samo nekolicinu pilota koji su nas privukli na osnovi njihovog talenta. Komičarke Chelsea Handler (Chelsea Lately) i Whitney Cummings (koju redovito viđamo na roastovima Comedy Centrala), spremaju multi-cam pilote za NBC, a Rob Schneider se vraća na male ekrane kao scenarist i zvijezda sitcom pilota o čovjeku koji se oženi u ogromnu latinoameričku obitelj. Kreator Veronice Mars, Rob Thomas, za FOX sprema Little in Common, sitcom o tri obitelji povezane djecom koja zajedno igraju bezjbol u maloj ligi. Glumačkim postavama raznih sitcom pilota pridružilo se mnoštvo poznatih glumaca – Jenna Elfman, Tim Allen, Cybill Shephed, Marcia Gay Harden, Heather Locklear, Eliza Dushku, Michael Chiklis, Jaime Pressly, Jeffrey Tambor, Hank Azaria, Donald Sutherland i Christina Applegate, između ostalog.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
32 komentara
 • Odličan članak… kao i inače ;) Što se mene tiče od ovih serija mi najbolje zvuče:
  2. PERSON OF INTEREST (CBS)
  9. REM (NBC)
  12. ALCATRAZ (FOX)

  Ništa… čekamo svibanj da vidimo što će od toga zaživjet.

 • The River, REM i Alcatraz mi djeluju zanimljivo. Alcatraz bas podsjeca na Fringe, cak ima i skoro isti font

  Al moram spomenut da mi se ne svidja ovakav izgled clanka kad moram stalno klikat “naprijed”, bolje mi je bilo prije kad je cijeli clanak bio na jednoj stranici pa si samo scrollao dolje

 • Ne kužim konstantno ponavljanje vampira u kontekstu CW kada on ove sezone ne sprema niti jedan pilot u vezi sa vampirima.
  Po ovome ovde dalo bi se zaključiti da na CW ima 5 serija o vampirima i još toliko potencijalnih.

 • Najviše iščekujem jesen zbog Alkatraza,Terra Nova,Once Upon a Time i Good Christian Bitches (zbog Kristen Chenoweth).

  U svakom slučaju hvala na ovom tekstu,nadam se da ćete u maju na isti način ispratiti serije koje budu naručene…

 • Čestitam na ODLIČNOM članku. Geekovski studiozan i izražajno-informacijski kvalitetan članak. Zadovoljstvo mi je vidjeti da ima solidan broj Sci-Fi-a i potencijalno kvalitenih drama u pilotima. Od Moorea ću sigurno pogledati sve što dolazi sa NUMBER SIX. Priznajem, slab sam na nju i ne mogu si pomoći. :)))

  • “s obzirom da su najveće SMEĆE na CW-ju bogataška derišta koja mijenjaju partnere brže no što mijenjaju čarape (Gossip Girl, 90210, One Tree Hill)… a nikako ne Supernatural, Nikita i Vampirski dnevnici.”

   Svaka ti dala legendo.

   Nadam se da će naručiti: Georgetown, Hart of Dixie i Once Upon a Time.
   Realno većina pilota mi loše zvuči..onaj detektiv što vidi ljude kao iz bajki od grimme – zemljo otvori se.

 • Slazem se da je CW smece, al ne smijemo zaboraviti genijalan Supernatural. Uz Fringe, to mi je najdraza serija. Vjerojatno ce se uskoro njima pridruziti i Game of Thrones :D

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861