Top 15 najzanimljivijih ovogodišnjih pilota – Stranica 13 – serijala.com
Trenutno čitaš
Top 15 najzanimljivijih ovogodišnjih pilota

Top 15 najzanimljivijih ovogodišnjih pilota

The River

13. The River (ABC)

The River vjerojatno ne bi bio uključen u listu top 15 ovogodišnjih pilota da nismo naletjeli na nekolicinu pohvala na scenarij. Naravno, katkad ni dobar scenarij ne može spasiti seriju od propasti, što s kreativnog aspekta, što s aspekta gledanosti. River je horor/mystery pilot (zbog čega smo iz prve i bili skeptični), u kojoj je pokretač radnje misteriozni nestanak popularnog televizijskog istraživača (nešto kao Steve Irwin) duboko u amazonskoj prašumi. Tim pod vodstvom njegova sina odlazi u potragu zajedno s ekipom kamermana kako bi cijeli događaj dokumentirali. Kao što možete i sami pretpostaviti, na problem nailaze kad ni njima amazonska prašuma ne pokaže puno milosti.

ABC je nedavno eksperimentirao s ovim žanrom (Happy Town), ali rizik im se nije isplatio. Zanimljivo će biti vidjeti, ukoliko mreža seriji da zeleno svjetlo, gdje će ju smjestiti na rasporedu. Glumačku postavu čine Joe Anderson (Across The Universe, Twilight saga), Bruce Greenwood (Star Trek, John from Cincinnati), Eloise Mumford (Lone Star) i Paul Blackthorne (The Rockford Files, The Gates).

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
32 komentara
 • Odličan članak… kao i inače ;) Što se mene tiče od ovih serija mi najbolje zvuče:
  2. PERSON OF INTEREST (CBS)
  9. REM (NBC)
  12. ALCATRAZ (FOX)

  Ništa… čekamo svibanj da vidimo što će od toga zaživjet.

 • The River, REM i Alcatraz mi djeluju zanimljivo. Alcatraz bas podsjeca na Fringe, cak ima i skoro isti font

  Al moram spomenut da mi se ne svidja ovakav izgled clanka kad moram stalno klikat “naprijed”, bolje mi je bilo prije kad je cijeli clanak bio na jednoj stranici pa si samo scrollao dolje

 • Ne kužim konstantno ponavljanje vampira u kontekstu CW kada on ove sezone ne sprema niti jedan pilot u vezi sa vampirima.
  Po ovome ovde dalo bi se zaključiti da na CW ima 5 serija o vampirima i još toliko potencijalnih.

 • Najviše iščekujem jesen zbog Alkatraza,Terra Nova,Once Upon a Time i Good Christian Bitches (zbog Kristen Chenoweth).

  U svakom slučaju hvala na ovom tekstu,nadam se da ćete u maju na isti način ispratiti serije koje budu naručene…

 • Čestitam na ODLIČNOM članku. Geekovski studiozan i izražajno-informacijski kvalitetan članak. Zadovoljstvo mi je vidjeti da ima solidan broj Sci-Fi-a i potencijalno kvalitenih drama u pilotima. Od Moorea ću sigurno pogledati sve što dolazi sa NUMBER SIX. Priznajem, slab sam na nju i ne mogu si pomoći. :)))

  • “s obzirom da su najveće SMEĆE na CW-ju bogataška derišta koja mijenjaju partnere brže no što mijenjaju čarape (Gossip Girl, 90210, One Tree Hill)… a nikako ne Supernatural, Nikita i Vampirski dnevnici.”

   Svaka ti dala legendo.

   Nadam se da će naručiti: Georgetown, Hart of Dixie i Once Upon a Time.
   Realno većina pilota mi loše zvuči..onaj detektiv što vidi ljude kao iz bajki od grimme – zemljo otvori se.

 • Slazem se da je CW smece, al ne smijemo zaboraviti genijalan Supernatural. Uz Fringe, to mi je najdraza serija. Vjerojatno ce se uskoro njima pridruziti i Game of Thrones :D

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861