Top 15 najzanimljivijih ovogodišnjih pilota – Stranica 10 – serijala.com
Trenutno čitaš
Top 15 najzanimljivijih ovogodišnjih pilota

Top 15 najzanimljivijih ovogodišnjih pilota

Grimm

10. Grimm (NBC)

Ovaj je pilot mračna i fantastična policijska drama smještena u svijet u kojem likovi inspirirani Grimmovim bajkama postoje. U glavnoj je ulozi detektiv (David Giuntoli) koji počinje vidjeti ljude kao životinje, zvijeri ili mistična bića te uskoro saznaje da mu je dodijeljena dužnost da štiti ljude od zvijeri. Ovaj zadnji dio samo je doslovni prijevod kratkog sinopsisa dostupnog široj publici, a što točno ta dužnost predstavlja, saznat ćemo tek u traileru, ukoliko NBC naruči seriju.

Teško je predvidjeti hoće li se serija naći na malim ekranima, jer se NBC, koji je u teškoj situaciji već godinama, ove godine nalazi u još težoj – došlo je do smjene na vrhu mreže, a i mogli bi zaroniti još dublje na četvrto mjesto po gledanosti ukoliko NFL sezona najesen bude otkazana, zbog nesuglasica između vlasnika klubova i igrača (što će i biti slučaj, ukoliko se ne dogodi neko čudo). Zato se postavlja pitanje gdje bi mreža uopće smjestila ovakvu seriju kad nije kompatibilna ni s čim na rasporedu, i jesu li spremni na jedan ogroman rizik s kompletnim razmještajem i otkazivanjem serija. Saznat ćemo u svibnju.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
32 komentara
 • Odličan članak… kao i inače ;) Što se mene tiče od ovih serija mi najbolje zvuče:
  2. PERSON OF INTEREST (CBS)
  9. REM (NBC)
  12. ALCATRAZ (FOX)

  Ništa… čekamo svibanj da vidimo što će od toga zaživjet.

 • The River, REM i Alcatraz mi djeluju zanimljivo. Alcatraz bas podsjeca na Fringe, cak ima i skoro isti font

  Al moram spomenut da mi se ne svidja ovakav izgled clanka kad moram stalno klikat “naprijed”, bolje mi je bilo prije kad je cijeli clanak bio na jednoj stranici pa si samo scrollao dolje

 • Ne kužim konstantno ponavljanje vampira u kontekstu CW kada on ove sezone ne sprema niti jedan pilot u vezi sa vampirima.
  Po ovome ovde dalo bi se zaključiti da na CW ima 5 serija o vampirima i još toliko potencijalnih.

 • Najviše iščekujem jesen zbog Alkatraza,Terra Nova,Once Upon a Time i Good Christian Bitches (zbog Kristen Chenoweth).

  U svakom slučaju hvala na ovom tekstu,nadam se da ćete u maju na isti način ispratiti serije koje budu naručene…

 • Čestitam na ODLIČNOM članku. Geekovski studiozan i izražajno-informacijski kvalitetan članak. Zadovoljstvo mi je vidjeti da ima solidan broj Sci-Fi-a i potencijalno kvalitenih drama u pilotima. Od Moorea ću sigurno pogledati sve što dolazi sa NUMBER SIX. Priznajem, slab sam na nju i ne mogu si pomoći. :)))

  • “s obzirom da su najveće SMEĆE na CW-ju bogataška derišta koja mijenjaju partnere brže no što mijenjaju čarape (Gossip Girl, 90210, One Tree Hill)… a nikako ne Supernatural, Nikita i Vampirski dnevnici.”

   Svaka ti dala legendo.

   Nadam se da će naručiti: Georgetown, Hart of Dixie i Once Upon a Time.
   Realno većina pilota mi loše zvuči..onaj detektiv što vidi ljude kao iz bajki od grimme – zemljo otvori se.

 • Slazem se da je CW smece, al ne smijemo zaboraviti genijalan Supernatural. Uz Fringe, to mi je najdraza serija. Vjerojatno ce se uskoro njima pridruziti i Game of Thrones :D

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861