Top 15 najzanimljivijih ovogodišnjih pilota – Stranica 3 – serijala.com
Trenutno čitaš
Top 15 najzanimljivijih ovogodišnjih pilota

Top 15 najzanimljivijih ovogodišnjih pilota

Hart of Dixie

3. Hart of Dixie (CW)

Hart of Dixie ovogodišnji je CW-ov pilot koji odskače od njihovih klasičnih serija jer više vuče na obiteljske, kvalitetne serije sa starog WB-a, ali koji nikada ne ugleda svjetlo dana jer čelnici mreže preferiraju vukodlake, vampire, zombije i tinejdžerske kurve (Sjeća li se itko Body of Politica, s Minkom Kelly i Mattom Czuchryem u glavnim ulogama?). Ipak, postoji mala šansa za čudo jer se na vrhu hijerarhije događaju promjene, ali vjerovat ćemo kad to vidimo. Dixie je komična drama o mladoj njujorškoj doktorici koja nasljeđuje privatnu praksu u malom južnjačkom gradu, gdje susreće mnoštvo ekscentričnih likova.

Glavna uloga pripala je Rachel Bilson, koja, iako uvijek dobrodošla pojava na malim ekranima, ipak ne zrači sofisticiranošću i inteligencijom koju treba imati glavni lik, no s obzirom da je autor serije Josh Schwartz (The OC, Chuck), s kojim ima dugu povijest, jasno je kako je dobila ulogu. U pilotu joj se pridružuje uvijek solidan Scott Porter (Friday Night Lights, The Good Wife), a sudeći po komentarima na scenarij, Dixie ima onaj old-school WB štih, pa držimo fige da se ovo najesen pojavi na CW-u umjesto 275. sezone One Tree Hilla ili novih vampirskih serija.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
32 komentara
 • Odličan članak… kao i inače ;) Što se mene tiče od ovih serija mi najbolje zvuče:
  2. PERSON OF INTEREST (CBS)
  9. REM (NBC)
  12. ALCATRAZ (FOX)

  Ništa… čekamo svibanj da vidimo što će od toga zaživjet.

 • The River, REM i Alcatraz mi djeluju zanimljivo. Alcatraz bas podsjeca na Fringe, cak ima i skoro isti font

  Al moram spomenut da mi se ne svidja ovakav izgled clanka kad moram stalno klikat “naprijed”, bolje mi je bilo prije kad je cijeli clanak bio na jednoj stranici pa si samo scrollao dolje

 • Ne kužim konstantno ponavljanje vampira u kontekstu CW kada on ove sezone ne sprema niti jedan pilot u vezi sa vampirima.
  Po ovome ovde dalo bi se zaključiti da na CW ima 5 serija o vampirima i još toliko potencijalnih.

 • Najviše iščekujem jesen zbog Alkatraza,Terra Nova,Once Upon a Time i Good Christian Bitches (zbog Kristen Chenoweth).

  U svakom slučaju hvala na ovom tekstu,nadam se da ćete u maju na isti način ispratiti serije koje budu naručene…

 • Čestitam na ODLIČNOM članku. Geekovski studiozan i izražajno-informacijski kvalitetan članak. Zadovoljstvo mi je vidjeti da ima solidan broj Sci-Fi-a i potencijalno kvalitenih drama u pilotima. Od Moorea ću sigurno pogledati sve što dolazi sa NUMBER SIX. Priznajem, slab sam na nju i ne mogu si pomoći. :)))

  • “s obzirom da su najveće SMEĆE na CW-ju bogataška derišta koja mijenjaju partnere brže no što mijenjaju čarape (Gossip Girl, 90210, One Tree Hill)… a nikako ne Supernatural, Nikita i Vampirski dnevnici.”

   Svaka ti dala legendo.

   Nadam se da će naručiti: Georgetown, Hart of Dixie i Once Upon a Time.
   Realno većina pilota mi loše zvuči..onaj detektiv što vidi ljude kao iz bajki od grimme – zemljo otvori se.

 • Slazem se da je CW smece, al ne smijemo zaboraviti genijalan Supernatural. Uz Fringe, to mi je najdraza serija. Vjerojatno ce se uskoro njima pridruziti i Game of Thrones :D

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861