Recenzija: Orange is the New Black — Kako je Netflix osvojio publiku – serijala.com

Nepresušan izvor dirljivih priča i prikaza međuljudskih odnosa u zatvorskom okruženju.

 1. gormar says:

  Baš sinoć ovdje ostavih komentar zašto više ne gledam Newsroom a ova sjajna serija je jedan od razloga (uz Top of the Lake i Orphan black)…od ove serije nisam baš nešto pretjerano očekivao-nadao sam se da će biti pristojna baš kao i prethodni HOC ali mi se zaista svidjela…likovi su jako lijepo isprofilirani,radnja je mirna,nježna i logična…Alex i Taystee su mi fantastični likovi i zaista mi je krivo što u novoj sezoni više neće biti Alex….serija mi je jedna od dvije najbolje nove serije godine….Uz Rectify-naravno.
  Obavezno gradivo za sve ljubitelje kvalitetnih serija…

 2. Pep says:

  Odlicna recenzija! Slazem se sa svime, serija je stvarno fenomenalna. Autorica serije je i rekla da Piper najvise sluzi kao sredstvo da priblizi vecinsko bjelackoj middle class publici cijeli taj svijet crnkinja, latinosa, transeksualne zene (e da, sophia nije transvestit – jedina greska u recenziji) itd. A i rekla je da bez nje vjerojatno ne bi dobila green light za seriju.
  Nadam se da one glasine o Lauri Prepon nisu istinite, i da ce se Alex vratiti.
  Slazem se s gormarom, uz Rectify (i Hannibal) ovo mi je najdraza nova serija.

 3. mormont says:

  Odgledao sa suprugom za dva dana, i ukapiramo sutradan kako oboje razmišljamo o likovima , serija je super , pravo otkriće sezone, Top of the lake takodje

 4. Sarabi says:

  Super recenzija, super serija, ja sam je kao pravi fanatik pogledala odjednom. :)

 5. Robisierra says:

  Hvala Marine, sad ću i ja početi gledati ;)

 6. anciplanci says:

  Ja sam ovu seriju gledala s dozom sumnje jer mi se na početku učinilo da će ta zatvorska priča, odnosno Piperin odlazak u zatvor, biti prikazani neuvjerljivo i površno. Kako su se nizale epizode, u par navrata se dogodilo da sam bila sigurna da će baš, eto, ta neka iduća scena biti ta na koju ću podići obrve, zakolutati očima i spomenuti Amere, međutim, za divno čudo, to se nije dogodilo. Sve u svemu, veselim se idućoj sezoni.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *