Orange is the New Black se vraća 26. srpnja, Netflix predstavio trailer – serijala.com
Trenutno čitaš
Orange is the New Black se vraća 26. srpnja, Netflix predstavio trailer

Orange is the New Black se vraća 26. srpnja, Netflix predstavio trailer

Činilo se, jednom davno, kako je Orange is the New Black jedna od najpopularnijih Netflixovih serija. Dobro, nisam nikad imali vjerodostojne podatke gledanosti sa streaming servisa, ali dobivao je OITNB sasvim pristojan marketinški poguranac.

Sedam godina kasnije stvari su ipak nešto drugačije. Netflix je postao div koji svaki tjedan izbacuje svoje serije, a OITNB je ostao pomalo zaboravljen u cijeloj toj gunguli. Bilo kako bilo, serija se i posljednji put vraća na vaše male ekrane 26. srpnja, dakle za mjesec dana.

Recenzija: Orange is the New Black — Kako je Netflix osvojio publiku

Baziran na istoimenim memoarima Piper Kerman, Orange is The New Black priča je o zatvorenicama saveznog zatvora u New Yorku kroz oči novopridošlice, Piper Chapman (Taylor Schilling). Osuđena na 15 mjeseci u zatvoru zbog sudjelovanja u međunarodnom narko lancu sa svojom djevojkom Alex (Laura Prepon), Chapman se mora prilagoditi nemilosrdnom životu iza rešetaka u sasvim novom drušvenom okruženju gdje vrijede sasvim druga pravila, dok istovremeno pokušava održati svoje planove za budućnost na životu.

 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861