V: Druga sezona – serijala.com
Trenutno čitaš
V: Druga sezona

V: Druga sezona

Obećavaju brda i doline. Puno akcije, neviđene preokrete u priči koji bi trebali biti češći, jedno predivno iskustvo koje bi gledatelje trebalo držati zainteresiranima iz epizode u epizodu. Vjerojatno bismo povjerovali u ovo da nismo gledali prvu sezonu koja je ostavila katastrofalan dojam.

Teško će se nešto drastično mijenjati. Loša gluma, loši efekti, loš scenarij, bilo bi pomalo suludo očekivati da će se sve to popraviti. Ako ste pak jedan od rijetkih kojima serija može proći, zanimat će vas prvi detalji druge sezone, a službeno izvješće kaže kako ćemo u gostujućoj ulozi gledati Jane Badler koja je glumila u originalu. Ovdje će joj pripasti uloga Annine majke, odnosno, od nove sezone bi ona trebala biti vođa Posjetitelja. Naglašeno je kako ćemo je imati prilike vidjeti već u premijeri.

Nisu se ustručavali iznijeti podatak da je premijera prve sezone bila najgledanija (14 milijuna gledatelja) premijera neke nove serije protekle sezone. Ali, dakako, ono što nije iznešeno, a podjednako je važno da se ta gledanost do kraja sezone smanjila dvostruko, pa i nešto više od toga. Osim akcije i preokreta, obećavaju nove karaktere, golu kožu Posjetitelja, više detalja o njihovoj mitologiji, a datum početka je i dalje nepoznat.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861