Twin Peaks ipak gurnut prema 2017. godini – serijala.com
Trenutno čitaš
Twin Peaks ipak gurnut prema 2017. godini

Twin Peaks ipak gurnut prema 2017. godini

Nakon poprilične skepse da ćemo uopće imati priliku gledati povratak Twin Peaksa, nakon što je David Lynch malo stisnuo Showtime prijetivši povlačenjem sa projekta, čini se da ćemo se još malo duže strpjeti na nove epizode.

Druga kreativna polovica serije uz Lyncha, scenarist i autor Mark Frost, nedavno je izjavio da će povratnička serija svijetlo televizijskih ekrana ugledati najvjerojatnije tek 2017. godine, umjesto iduće, kao što je bilo planirano.

Scenariji su već dovršeni, a produkcija kreće uskoro — ove jeseni. Nakon prvotnih nesuglasica, Lynch i Showtime ispeglali su dogovor i snimanje “limitirane serije” ipak će krenuti, a broj epizoda povećao se sa inicijalnih devet na čak 18.

2 komentara
  • Nedavno sam počeo gledati seriju i epizoda 2×7- (epizoda u kojoj nam otkriju laurinog ubojicu) je po mom misljenju jedna od najboljih epizoda ikada koju sam gledao.
    Kada sam krenio gledat seriju, prve 2,3 ep- bio sam skeptican u kvalitetu seriju, precjenjena je, ovo ono. Treba se naviknuti na atmosferu serije i onda se lako navuces. Ko nije gledao neka stigne prije 2017. :D

  • twin peaks je bio gledljiv samo u dobu kada je izlazila, ima filmova iz 80ih koji su manje naporni od nje, hrpa dosade, nepotrebne drame, najjeftinije fantastike i najiritatnija melodija koja svira svakih par minuta u apsolutno svakoj epizodi kroz svih 30 epizoda dvije sezone – katastrofa i tortura za živce…tko nije gledao i nemora, nije ništa propustio

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861