Prvi trailer: Fear the Walking Dead vodi vas u vrijeme prije zombijevske pošasti – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi trailer: Fear the Walking Dead vodi vas u vrijeme prije zombijevske pošasti

Prvi trailer: Fear the Walking Dead vodi vas u vrijeme prije zombijevske pošasti

Još kada je seriju vodio njen izvorni autor (odnosno, autor adaptacije) Robert Kirkman, pričalo se o ideji za epizodu koja bi nam dala pogled na dane prije nego li su Zemljom zavladali zombiji. Doznali smo tu i tamo neke detalje o zarazi koja je pokosila velik dio čovječanstva, ali tek sada dobit ćemo malo bolju viziju tih događaja. Fear the Walking Dead je spin-off najgledanije serije televizije kreće u danima koji prethode histeriji i Rickovom buđenju iz kome. AMC je na Comic-Conu objavio prvi pravi trailer, a i zakazao datum premijere.

Glumačku postavu čine Cliff Curtis, Kim Dickens (Deadwood, Treme) i Frank Dillane (Harry Potter and the Half-Blood Prince). Pratit će, dakle, potpuno love likove na drugom kraju SAD-a: Los Angelesu. Seriju će voditi Dave Erickson, scenarist nekih dvadesetak epizoda prve do treće sezone Sons of Anarchyja. Naravno, autor izvornog stripa Robert Kirkman je i dalje involviran u razvoj obaju serija.

Prva sezona imat će samo šest epizoda, ali AMC se već obvezao za drugu sezonu. Serija je ekonačno dobila i službeni datum premijere — bit će to 23. kolovoza.

Par godina u budućnosti, Rick Grimes i dalje bježi od zombijevske gamadi sa svojom desetkovanom družinom, a šesta sezona The Walking Deada očekuje se negdje tijekom jeseni, navjerojatnije ponovo sredinom listopada. Evo trailera sa Comic-Cona:

Pročitaj još

2 komentara
  • Ne znam, ovakve serije su mi simpatične koliko su simpatični likovi. Za razliku od WD u ovom teaser-u nisam vidio meni niti jednu simpatičnu facu… U WD uloge su fantastično podijeljene i kad dođe lošiji period serije, glumci mi je uvijek malo podignu..Bojim se da da spin off neće uzeti niti pola slave originala..

  • kirkman je genijalan stripautor, walking dead stripovi su jako dobri, s obzirom da zombie tema nije nikad najbolje prolazila u stripovima plus crno bijela tehnika je slabo cijenjena u americi tako da ga je najviše uzigla kirkmanova vještina storytellinga, kvalitetu je prepoznao legendarni frank darabont i napravio epičnu prvu sezonu, onda je netko rekao da nema dovoljno drame i plakanja, pa je darabont dobio otkaz i serija je modificirana za žene i tupave amerikance kojima i govno super izgleda ako se posipa suzama…
    nisam gledao zadnje 3 il 4 sezone walking deada i definitivno mi nije u planu gledati ovaj spinoff

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861