Trailer: The Umbrella Academy se vraća zadnjeg dana srpnja – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: The Umbrella Academy se vraća zadnjeg dana srpnja

Trailer: The Umbrella Academy se vraća zadnjeg dana srpnja

Nakon ponešto produljene produkcije i post-produkcije na drugoj sezoni Netflixove znanstveno-fantastične serije stigao je konačno i trenutak kada je streaming div iz Los Gatosa pripremio promotivni trailer za nadolazeću sezonu The Umbrella Academy.

Prva sezona Umbrella Academyja prati Vanyu Hargreeves (Ellen Page), jednu od 43 neobjašnjivo rođene djece. Majke koje su ih rodile samo dan prije nisu ni pokazivale znakove trudnoće. Vanya je jedna od sedmero usvojenih od strane milijardera koji ih priprema za spašavanje svijeta u naslovnoj akademiji. Godinama kasnije, šestero preživjelih se ujedinjuje kako bi istražili misterij oko smrti svoga oca, ali i kako bi pokušali spasiti svijet od neposredne apokalipse.

U drugoj sezoni braća i sestre Hargreeves će se pronaći u novim problemima dok pokušavaju spasiti svijet od nove apokalipse. No, ovaj put to će biti još veći problem jer su raštrkani u vremenu od 1960. do 1963. godine.

Serija je nastala prema istoimenom stripu Gerarda Waya i Gabriela Ba. Strip izlazi od 2007. u limitiranim izdanjima, što znači da je dosad izašlo tri pune priče, svaka od šest brojeva i šačica kratkih priča.

Deset epizoda druge sezone serije stiže 31. srpnja na Netflix.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861