Deseti Fantastic Zagreb Film Festival otvara svoja vrata večeras – serijala.com
Trenutno čitaš
Deseti Fantastic Zagreb Film Festival otvara svoja vrata večeras

Deseti Fantastic Zagreb Film Festival otvara svoja vrata večeras

Još jedna godina je prošla i vrijeme je za jubilarno deseto izdanje jednog od nama najdražih filmskih festivala. Fantastic Zagreb otvara svoja vrata večeras na prekrasnoj otvorenoj pozornici kina Tuškanac koje će vam pružiti mali odmor od ovih vrućih srpanjskih dana. A usput možete pogledati i sjajne filmove.

U čak 11 festivalskih dana ljubitelji znanstvene fantastike, trilera, fantasy filma, akcije, psihološke drame, filma strave, animea itd mogu pogledati niz intrigantnih i najnovijih filmova kao i kultne žanrovske klasike proslavljenih autora.

Iz godine u godinu, i tako njih već 10, sve bogatiji filmski program privlači publiku na najatraktivnije zagrebačke filmske lokacije. Dugo zaboravljenu Ljetnu pozornicu Tuškanac, nakon četrdeset godina, otvorio je upravo Fantastic Zagreb Film Festival. U šumi, desetak minuta od središta grada, mistične atmosfere i ugođaja kao stvorenog za uživanje u fantastičnim filmovima, Ljetna pozornica Tuškanac iz večeri u večer privlači vojsku filmofila na projekcije u predivnom prirodnom okruženju. S obzirom kako je ova pozornica prava oaza u prirodi, našim gledateljima omogućavamo gledanje svih projekcija sa njihovim psima, a svakome tko dovede psa dajemo ulaz na projekciju besplatno (1 pas – 1 čovjek)! Ove godine uz Ljetnu pozornicu Tuškanac filmove jubilarnog 10. Fantastic Zagreb FF-a možete gledati i u Kinu Tuškanac.

Večeras na Ljetnoj pozornici kina Tuškanac od 21:30 sati možete pogledati MORSKU GROZNICU/SEA FEVER, majstorski režiran i hvaljeni SF triler koji svojom pričom i atmosferom neodovoljivo priziva žanrovske klasike Stvor i Bezdan, a napetim prizorima i trilerskim obratima drži vas na rubu sjedala do posljednjeg kadra!

Ulaznice za filmove su 30 kuna, a za projekcije na Ljetnoj pozornici Tuškanac mogu se kupiti na blagajni Ljetne pozornice Tuškanac svaki dan od 20-21.30. Za projekcije u Kinu Tuškanac ulaznice moćete nabaviti na blagajni Kina Tuškanac svaki dan 18.30-19.00.

Što se tiče epidemioloških mjera — FZFF misli na vaše zdravlje i više o svemu možete pronaći na službenim stranicama festivala!

Raspored projekcija FZFF 2020.
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861