Netflix: The Umbrella Academy odnovljen za treću sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix: The Umbrella Academy odnovljen za treću sezonu

Netflix: The Umbrella Academy odnovljen za treću sezonu

Nekoliko mjeseci nakon premijere druge sezone koja je sama po sebi kasnila jedno pola godine — Netflix je odlučio obnoviti svoju znanstveno-fanatsičnu seriju The Umbrella Academy za treću sezonu. Kako mreža ne objavljuje podatke o gledanosti nismo bili sigurni što će se dogoditi s ovom serijom iako je sve donekle upućivalo da ćemo još barem jednu sezonu gledati disfunkcionalne Hargreevese.

Što se tiče druge sezone gotovo je nevjerojatno koliko se često ova serija voli upucati u noge. Nakon spore i prilično dosadne prve sezone činilo se kao da su scenaristi nešto naučili i premijera nove sezone bila je dašak svježine koji je bio prijeko potreban. Brza i zabavna prva epizoda nove sezone objeručke je prihvatila blesavu stranu ove adaptacije, ali sve je ipak bilo uzalud. Daljnje epizode opet su nepotrebno produljivale tanku priču na deset epizoda i tako učinile zabavni jedino vašem gledanje mobitela tijekom epizoda. Krasna glumačka postava spašava ovu seriju koja ne zna gdje i kako rezati viškove. Šteta, strip je odličan baš zato što je kratak i koncizan. Da je barem i serija.

Bilo kako bilo nova sezona se počinje snimati u veljači u Torontu, a premijera se očekuje valjda krajem sljedeće godine, a vjerojatno i kasnije.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861