The Umbrella Academy se vraća na Netflix u lipnju – serijala.com
Trenutno čitaš
The Umbrella Academy se vraća na Netflix u lipnju

The Umbrella Academy se vraća na Netflix u lipnju

Proći će skoro dvije pune godine od prošle sezone kada će se treća sezona serije The Umbrella Academy napokon pojaviti na Netflixu. Pauze između (ponekad vrlo kratkih) sezona postale su prilično apsurdne. Povećani televizijski budžeti pomalo su umrtvili uzbuđenje čekanja novih epizoda serije, a pandemija koronavirusa još je dodatno usporila ionako već tromu produkciju serija u vrijeme streaminga.

“Nakon što su 1963. zaustavili sudnji dan, društvo iz Umbrella Academyja se vraća kući u sadašnjost uvjereni da su spriječili početnu apokalipsu i konačno popravili timeline. Ali nakon kratkog trenutka slavlja, shvaćaju da stvari nisu baš onakve kakve su ih ostavili. Na kraju prošle sezone naši junaci iz Umbrella Academyja susreću ekipu iz Sparrow Academyja. Pametni, elegantni i topli poput ledenih santi, “Vrapci” se odmah sukobljavaju s “Kišobranima” u nasilnom okršaju za koji se ispostavlja da svima najmanja briga na pameti.”, kaže Netflix.

“Vrapce” će utjeloviti povratnik Justin H. Min (Ben), Justin Cornwell (Training Day), Britne Oldford (The Flash), Jake Epstein (Degrassi: The Next Generation), Genesis Rodriguez (Time After Time) i Cazzie David (Eighty-Sixed). Elliot Page, Tom Hopper, David Castañedao, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan i Aidan Gallagher se vraćaju kao “Kišobrani”.

Treća sezona svoju će premijeru imati 22. lipnja. Netflix je naručio deset epizoda.

https://twitter.com/UmbrellaAcad/status/1503050205326942211?s=20&t=Z2B6PvEukvw8nY3tOOWDoQ
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861