The Umbrella Academy se vraća u srpnju, The Politician u lipnju – serijala.com
Trenutno čitaš
The Umbrella Academy se vraća u srpnju, The Politician u lipnju

The Umbrella Academy se vraća u srpnju, The Politician u lipnju

Dva Netflixova prošlogodišnja novaka su nedavno najavila svoj povratak u ljetnim mjesecima. The Umbrella Academy se tako vraća nakon godine i pol izbivanja, dok nove epizode The Politician stižu nakon svega devet mjeseci.

The Politician je svoju premijeru imao prošlog rujna te iako je prva serija iz zajedničke produkcije Ryana Murphyja i Netflixa, izgledala je poprilično šuplje i neinteresantno. (I dalje ne razumijem kako je dobila nominaciju za Globus za najbolju komediju?!) Za usporedbu, ovogodišnji Hollywood je daleko bolje i kvalitetnije napravljen. U središtu priče je Payton Hobart (Ben PlattPitch Perfect), dijete bogatih roditelja iz Kalifornije čiji je dugogodišnji san postati predsjednikom SAD-a. Kako bi dogurao do tako visoke pozicije, mora se popeti još par stepenica i upasti na Harvard, a kroz osam epizoda prve sezone izboriti se za mjesto učeničkog predstavnika.

Na kraju sezone, Payton studira u New Yorku te mu je iduća stepenica pobijediti u utrci za njujorški senat, što se u zadnjoj epizodi sezone činilo kao pravo osvježenje od dosadne isfurane srednjoškolske drame. Druga sezona izlazi u petak 19. lipnja.

S druge strane, The Umbrella Academy je bila dosta zabavnije iskustvo tijekom svoje prve sezone, ali i dalje pomalo razvučena i spora. Drugi paket s istim brojem epizoda će stići na streaming servis tek 31. srpnja, a priključit će se Yusuf Gatewood (The Originals), Marin Ireland (Homeland) i Ritu Arya (Humans).

Prva sezona Umbrella Academyja prati Vanyu Hargreeves (Ellen Page), jednu od 43 neobjašnjivo rođene djece. Majke koje su ih rodile samo dan prije nisu ni pokazivale znakove trudnoće. Vanya je jedna od sedmero usvojenih od strane milijardera koji ih priprema za spašavanje svijeta u naslovnoj akademiji. Godinama kasnije, šestero preživjelih se ujedinjuje kako bi istražili misterij oko smrti svoga oca, ali i kako bi pokušali spasiti svijet od neposredne apokalipse.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861