Trailer: The Politician je prva politička komedija Ryana Murphyja za Netflix – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: The Politician je prva politička komedija Ryana Murphyja za Netflix

Trailer: The Politician je prva politička komedija Ryana Murphyja za Netflix

Ako vas je već uhvatila panika što ćete bez novih epizoda iz uma Ryana Murphyja kad druga sezona Posea završi ovaj tjedan, Netflix se pobrinuo da usred nove iteracije FX-ove Američke horor priče dobijete još jednu dozu ovog ekscentričnog autora.

Nova politička komedija The Politician bi mogla biti baš ono što ste priželjkivali ako vam nedostaje Glee ili želite napredniju verziju Scream Queens. Njihov autor, Ryan Murphy, je bez sumnje jedan od najpopularnijih showrunnera današnjice za čije se kreacije mreže i streaming servisi jednostavno otimaju. Početkom 2018. godine, Murphy je sklopio petogodišnji ugovor s Netflixom čime se obvezao da će njegova produkcijska kuća raditi nove projekte ekskluzivno na Netflix što je i za autora i za servis jako velika vijest. Samo zamislite seriju Ryana Murphyja na mjestu bez ograničenosti cenzure.

Prva serija koja je nastala iz tog braka je The Politician koji preslikava onu veseliju stranu Murphyjevog mozga fokusirajući se na borbu nekolicine tinejdžera za mjesto predsjednika predstavničkog tijela u svojoj srednjoj školi. U središtu priče je Payton Hobart (Ben Platt, Pitch Perfect), dijete bogatih roditelja iz Kalifornije čiji je dugogodišnji san postati predsjednikom SAD-a. Kako bi dogurao do tako visoke pozicije, mora se popeti još par stepenica i upasti na Harvard, a kroz osam naručenih epizoda izboriti se za mjesto učeničkog predstavnika.

Glumačku postavu nadopunjuju Gwyneth Paltrow i Jessica Lange, dok bi se u gostujućih ulogama kao bračni par mogli pojaviti Dylan McDermott i January Jones. Premijera na Netflixu zakazana za 27. rujna.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861