The Outsider: HBO je rekao “ne, hvala” za drugu sezonu, MRC traži novi dom za seriju – serijala.com
Trenutno čitaš
The Outsider: HBO je rekao “ne, hvala” za drugu sezonu, MRC traži novi dom za seriju

The Outsider: HBO je rekao “ne, hvala” za drugu sezonu, MRC traži novi dom za seriju

Nakon što smo ranije ove godine pohvalili prve epizode HBO-ove adaptacije romana Stephena Kinga The Outsider serija je završila bez mnogo pompe. Dobra sezona nije baš izazvala ekstatične reakcije publike, ali stabilno je povećavala broj očiju ispred ekrana iz epizode u epizodu. Premijeru serije gledalo je 1.2 milijuna gledatelja dok se taj broj popeo na 2.2 milijuna do finala. Uz brojanje svih ostalih platformi The Outsider je pratilo zavidnih 11 milijuna gledatelja. Deadline potvrđuje da je serija ostvarivala i odlične rezultate van matične države.

No, HBO je ipak odlučio preskočiti drugu sezonu nakon što je izvršni producent serije Richard Price predstavio svoje planove za novu sezonu koja bi uključivala veću ulogu za Cynthiju Erivo koja je utjelovila Holly Gibney. MRC, producentski studio iza serije najavio je kako će sada pokušati pronaći novi dom za Outsidera, a da će se orijentirati na premium kanale i streaming servise. Živi bili pa vidjeli.

Temeljen na istoimenoj uspješnici Stephena Kinga, The Outsider (“Autsajder”) je dramska serija, koja slijedi naizgled jednostavnu istragu groznog ubojstva lokalnog dječaka. Kada tijelo 11-godišnjeg Frankieja Petersona nađu izmrcvareno u šumi Georgije, policijski detektiv Ralph Anderson kreće u istragu, a očevici i fizički dokazi upućuju na Terryja Maitlanda, popularnog srednjoškolskog profesora, trenera bejzbola te privrženog supruga i oca. Iako se slučaj čini neosporivim, Ralpha zbunjuje pojava oprečnih dokaza koji njegova osumnjičenika smještaju u susjedni grad u vrijeme ubojstva. Tajanstvene okolnosti ovog zastrašujućeg zločina potiču Ralpha, koji još tuguje zbog nedavne smrti vlastitog sina, da dovede neortodoksnu privatnu istražiteljicu Holly Gibney, čije će tajanstvene sposobnosti, nada se on, pomoći objasniti neobjašnjivo.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861