Netflix je obnovio Space Force za drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix je obnovio Space Force za drugu sezonu

Netflix je obnovio Space Force za drugu sezonu

Iako je odluka o obnovi čekala nešto duže nego obično — Netflix je dao palac gore Space Forceu za drugu sezonu javlja Hollywood Reporter. Kako bi smanjili troškove snimanja nove sezone ekipa sereije se seli iz Los Angelesa u Vancouver, grad u kojem se snimaju sve serije ikad. Osim promjene lokacije snimanja Netflix i produkcijski studio iza serije potvrdili su i da će promaknuće u izvršnog producenta i ko-showrunnera zaraditi Norm Hiscock (Brooklyn Nine-Nine, Parks and Recreation).

Netflix naručio Space Force prije skoro dvije godine, u siječnju 2019. Steve Carrell, John Malkovich i Ben Schwartz igraju glavne uloge u seriji koju se opisuje kao “workplace comedy” nalik Officeu, ali umjesto firme koja se bavi prodajom papira, Space Force prati ljude iz istoimene šeste grane američke vojske. Autori serije su Greg Daniels i Steve Carrell.

Mi smo pogledali prvu sezonu kada je izašla i nismo bili previše oduševljeni viđenim. “Ključ neuspjeha ovdje je prilično jasan; autori su očito htjeli biti duhoviti, ali ne i provokativni, a bez toga komedije nema. Svemirskim snagama manjka svake vrste snage — snage društvene, političke kritike i ogoljivanja apsurdnosti, snage dopadljivosti likova i identifikacije s njima, snage dobro napisane i odigrane komične minijature.”

Druga sezona se počinje snimati sljedeće godine, a kada će stići na Netflix — ne znamo.  

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861