Trailer: Još manje od mjesec dana do Marvelove Jessice Jones – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Još manje od mjesec dana do Marvelove Jessice Jones

Trailer: Još manje od mjesec dana do Marvelove Jessice Jones

Nakon što su provocirali i izazivali našu znatiželju i maštu nizom teasera, nešto manje od mjesec dana prije premijere, konačno smo dobili i prvi pravi pogled u radnju nove Marvelove serije, Jessice Jones.

Jessica Jones je bivša superheroina koja pati od post-traumatskog stresnog poremećaja i postaje privatni detektiv. Ono bitnije, serija će svoju inspiraciju crpiti iz fantastičnog Aliasa, autora Briana Michaela Bendisa. Strip je išao kroz 28 brojeva, od 2001. do 2004. na Marvelovom MAX imprintu.

Još krajem prošle godine je objavljeno da će naslovnu ulogu imati Krysten Ritter (Breaking Bad, Don’t Trust the Bitch in Apartment 23), a nešto kasnije su dovedeni i Mike Colter (The Good Wife) kao Luke Cage te David Tennant (Doctor Who, Broadchurch) kao glavni negativac, Dr. Zebediah Killgrave iliti “Purple Man”.

Serija je druga po redu u bloku serija koje je Marvel naručio na Netflixu, a nakon velikog uspjeha Daredevila postavljena su velika očekivanja i za Jessicu Jones. Prva je epizoda već premijerno prikazana na Comic-Conu u New Yorku, a dojmovi su odlični hvaleći glumu Krysten Ritter te ton serije popraćen “mračnijim” i ozbiljnijim temama poput silovanja i poremećaja. Službena premijera svih 13 epizoda je zakazana za 20. studenog.

6 komentara
 • dobro da je petak, bar znam šta ću raditi taj vikend; najviše od svega će mi bit zanimljivo gledat mog najdražeg doktora kao negativca

  • Isti dan izlazi i Amazonova serija Man in the High Castle :D
   Prema pilotu izgleda obecavajuce dobro i zanimljivo!

   • za sad još nijedna philip k. dickova filmska adaptacija nije zakazala, pilot izgleda dobro, osobno bi volio da više bude istaknut sf faktor umjesto političkog, vidjet ćemo; dali će i za to bit izbačena cijela sezona u istom danu ili šta?

    • Amazon je kao i uvijek izbacio Pilot ranije, ovaj put u 15.1, a premijera svih ostalih epizoda je 20.11. No bas sam danas vidio da je Amazon izbacio i drugu epizodu jucer manje od mjesec dana prije premijere :D
     Mozda je uvidio koliko ce Jessica Jones biti dobra serija pa nitko nece imati vremena za njihovu lol

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861