Blood & Oil i The Player skraćeni, a The Whispers i Mythbusters otkazani – serijala.com
Trenutno čitaš
Blood & Oil i The Player skraćeni, a The Whispers i Mythbusters otkazani

Blood & Oil i The Player skraćeni, a The Whispers i Mythbusters otkazani

Iako neke od ovih serija nisu službeno otkazane, skraćivanje narudžbi sezona se može protumačiti jako loše za svaku seriju, a ni gledanost previše ne pomaže. Tako da će većina debitanata završiti svoje sezone do kraja godine, a upitno je hoće li se vratiti i sljedeće.

Prva prava otkazivanja dolaze za ljetne serije, a ovaj put je na redu The Whispers. Serija je naručena i prezentirana još na prošlogodišnjim upfrontovima, ali se zbog problema s glumcima produkcija završila tek krajem godine pa su The Whispers pomaknuti na ljetni program. Iako su pružali solidnu SF zabavu tijekom ljetnih dana, ABC je odlučio da se serija neće vratiti u drugoj sezoni. Među glavnim su glumcima bili Barry Sloane (Revenge), Milo Ventimiglia (Heroes) i Lily Rabe (American Horror Story).

FOX je probio led skrativši narudžbu za svoj Minority Report, a prate ga ABC i NBC sa svojim novacima Blood & Oil The Player. Blood & Oil tako dobiva samo deset epizoda u prvoj sezoni gdje su glumili Don Johnson (Miami Vice) i Chace Crawford (Gossip Girl). The Player u glavnim ulogama ima filmsko i televizijsko akcijsko ime — Wesleyja Snipesa i Philipa Winchestera iz Strike Backa, ali ni to nije bilo dovoljno za spas serije koja će imati samo devet epizoda.

S druge strane, TBS je otkazao komediju Clipped u čijim su glavnim ulogama bili Lauren Lapkus (Orange Is the New Black), Ryan Pinkston (Punk’d) i George Wendt (Cheers).

No, ne otkazuju se samo novaci već i popularni televizijski vetarani. Nakon 248 epizoda, 2950 eksperimenata, 1050 mitova i 900 eksplozija čuveni Mythbusters dolaze sve kraju. Voditelji Adam Savage i Jamie Hyneman su već ranije ove godine razmišljali o kraju emisije pa im je drago što su dobili priliku da ju završe kako treba i to već ove zime jer zadnja sezona počinje 9. siječnja 2016. Tijekom emisije razbijali su brojne mitove i teorije od Arhimedovih zraka smrti preko Star Warsa i slijetanja na Mjesec pa sve do finala Breaking Bada.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861