Teaser: Foundation stiže na Apple TV+ brže nego što smo mislili – serijala.com
Trenutno čitaš
Teaser: Foundation stiže na Apple TV+ brže nego što smo mislili

Teaser: Foundation stiže na Apple TV+ brže nego što smo mislili

Apple je danas na WWDC-u (Worldwide Developers Conference) iskoristio svojih pet minuta i službeno predstavio prvi materijal iz svoje nadolazeće znanstveno-fantastične serije, Foundation.

Samo desetak dana prije nego je div iz Kalifornije predstavio svoj streaming servis prošle jeseni najavio je glavne uloge u svojoj adaptaciji Foundationa, hvaljenog znanstveno-fantastičnog serijala Isaaca Asimova.

The Foundation je epska saga o Zakladi (Fondacija), izgnanicima koji otkrivaju da je prkos jedini način da se Galaktičko Carstvo spasi od uništenja.

Lee Pace (Halt and Catch FirePushing Daisies) utjelovit će Brothera Daya, trenutnog cara galaksije, a Harris (sve ikad) će igrati genijalnog matematičara koji otkriva istinu o propadanju Carstva, Harija Seldona. Seriju će za Apple TV+ raditi David Goyer, Josh Freidmann i Skydance TV. Apple je naručio deset epizoda za prvu sezonu koja bi se prema informacijama iz ovog teasera trebala pojaviti sljedeće godine. Produkcija na prvoj sezoni zaustavljena je ranije ove godine radi globalne pandemije koronavirusa. Apple TV+ još uvijek nije dostupan hrvatskim pretplatnicima.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861