Foundation: Posljednji trailer prije druge sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Foundation: Posljednji trailer prije druge sezone

Foundation: Posljednji trailer prije druge sezone

Samo je tjedan dana preostalo do početka emitiranja druge sezone Appleove serije Foundation. Prva sezona ovog znanstveno-fantastičnog spektakla emitirala se u jesen 2021., a novih deset epizoda spremno čeka. Serija će se emitirati na tjednoj bazi, baš kao i većina Appleovog sadržaja — nešto što u potpunosti podržavamo.

Podsjetimo, The Foundation je epska saga Isaaca Asimova o Zakladi (Fondacija), izgnanicima koji otkrivaju da je prkos jedini način da se Galaktičko Carstvo spasi od uništenja. Lee Pace (Halt and Catch FirePushing Daisies) je utjelovio Brothera Daya, trenutnog cara galaksije, a Jared Harris (The Terror, The Expanse, Mad Men) igra genijalnog matematičara koji otkriva istinu o propadanju Carstva, Harija Seldona. Druga sezona bavit će se Drugom Krizom za Zakladu i odvijat će se cijelo stoljeće od događaja s kraja prve sezone. Seriju za Apple TV+ rade David Goyer, Josh Freidmann i Skydance TV. Premijera sezone druge sezone bit će spremna na Appleovoj platformi od 14. srpnja.

Prva sezona serije nije bila baš sjajna, ali pokazivala je znakove života. Vizualno spektakularna, ova adapatacija trebat će podići kvalitetu scenarija za drugu sezonu koja opet ima visoke ciljeve. Gledat ćemo, naravno. Serija je već ranije obnovljena za treću sezonu. Također, Apple TV+ nije dostupan u članici Europske unije, Hrvatskoj. Kome to možemo zahvaliti ne znamo, ali nagađamo da lopticu možemo prebacivati od ZAMP-a, Vlade i povezanih institucija Republike Hrvatske.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861