Silo i Foundation: Snimanje na novim sezonama već je započelo – serijala.com
Trenutno čitaš
Silo i Foundation: Snimanje na novim sezonama već je započelo

Silo i Foundation: Snimanje na novim sezonama već je započelo

Dok štrajk scenarista ne pokazuje znakove prestanka, Apple je najavio da je snimanje na drugoj sezoni Siloa i trećoj sezoni Foundationa već započelo. I dok su nove sezone vjerojatno napisane, prije ili kasnije će zasigurno doći do određenih problema prilikom produkcije tako da su male šanse da štrajk neće na neki način utjecati na ove dvije serije.

Rebecca Ferguson je pohvalila Apple i samu produkciju seriju i potvrdila da je potpisala na “dvije-tri godine”, što bi trebalo značiti da će serija pokriti radnju romana Hugha Howeyja. Howey je imao AMA na Redditu neki dan pa možete i to provjeriti ovdje.

Premijera druge sezone Foundationa je pred nama, a snimanje na trećoj već je započelo krajem svibnja u Pragu. Snimanje će se nastaviti tijekom ljeta i rane jeseni. Produkcija se nakon prve sezone preselila iz Irske, Španjolske i Islanda u postojeće studije i okolne lokacije u Pragu. Premijera druge sezone bit će dostupna za streamanje od 14. srpnja. Ne kod nas naravno, ali na svim ostalim područjima na kojima je Apple TV+ dostupan.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861