Foundation: Novi trailer za drugu sezonu obećava spektakl – serijala.com
Trenutno čitaš
Foundation: Novi trailer za drugu sezonu obećava spektakl

Foundation: Novi trailer za drugu sezonu obećava spektakl

Mjesec dana do premijere druge sezone serije, Apple je javnosti predstavio novi trailer za svoju znanstveno-fantastičnu sagu, Foundation. Spektaklom nabijeni trailer obećava nova uzbuđenja i nove odmake od predloška, ali što je tu je. Taj brod je davno zaplovio. Premijera druge sezone bit će 14. srpnja.

Podsjetimo, The Foundation je epska saga Isaaca Asimova o Zakladi (Fondacija), izgnanicima koji otkrivaju da je prkos jedini način da se Galaktičko Carstvo spasi od uništenja. Lee Pace (Halt and Catch FirePushing Daisies) je utjelovio Brothera Daya, trenutnog cara galaksije, a Jared Harris (The Terror, The Expanse, Mad Men) igra genijalnog matematičara koji otkriva istinu o propadanju Carstva, Harija Seldona. Druga sezona bavit će se Drugom Krizom za Zakladu i odvijat će se cijelo stoljeće pd događaja s kraja prve sezone. Seriju za Apple TV+ rade David Goyer, Josh Freidmann i Skydance TV.

Prva sezona serije nije bila baš sjajna, ali pokazivala je znakove života. Vizualno spektakularna, ova adapatacija trebat će podići kvalitetu scenarija za drugu sezonu koja opet ima visoke ciljeve. Gledat ćemo, naravno. Serija je već ranije obnovljena za treću sezonu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861