Foundation zaradio drugu sezonu od Applea – serijala.com
Trenutno čitaš
Foundation zaradio drugu sezonu od Applea

Foundation zaradio drugu sezonu od Applea

Nakon tri-četiri epizode Apple TV+ je odlučio naručiti drugu sezonu Foundationa. Proizvođač smart satova nije podijelio brojke gledanosti svoje nove serije, ali čak i da nisu sjajne bilo bi suludo ne ulupati još nekoliko stotina milijuna dolara u seriju koja nije baš osvojila kritičare, a ni gledatelje. Jel tako?

Podsjetimo, The Foundation je epska saga Isaaca Asimova o Zakladi (Fondacija), izgnanicima koji otkrivaju da je prkos jedini način da se Galaktičko Carstvo spasi od uništenja. Lee Pace (Halt and Catch FirePushing Daisies) je utjelovio Brothera Daya, trenutnog cara galaksije, a Jared Harris (The Terror, The Expanse, Mad Men) igra genijalnog matematičara koji otkriva istinu o propadanju Carstva, Harija Seldona. Seriju za Apple TV+ rade David Goyer, Josh Freidmann i Skydance TV.

Apple je za prvu sezonu pripremio deset epizoda (četvrta se pojavila danas), koliko će, pretpostavljamo, imati i druga sezona. Snimanje i post-produkcija na seriji zahtijeva mnogo vremena tako da novu sezonu ne očekujemo skoro.

3 komentara
      • Hvala na odgovoru.. Čini mi se da za seriju nema velikog zanimanja, što će vjerovatno dovest do otkazivanja nakon druge sezone u sredini priče.. Expanse završava, šteta što nećemo dobiti dobrog nasljednika..

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861