Prvi pogled: Foundation stiže krajem tjedna na Apple TV+ – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi pogled: Foundation stiže krajem tjedna na Apple TV+

Prvi pogled: Foundation stiže krajem tjedna na Apple TV+

Pet dana prije premijere svoje nove serije Foundation Apple je predstavio novi video materijal u kojem izvršni producent David S. Goyer pojašnjava neke osnove priče i hvali književno djelo na kojem je temeljena adaptacija. Goyer je ovdje samo talking head, glavnina videa otpada na nove scene iz serije koja djeluje veoma raskošno i skupo.

The Foundation je epska saga Isaaca Asimova o Zakladi (Fondacija), izgnanicima koji otkrivaju da je prkos jedini način da se Galaktičko Carstvo spasi od uništenja.

Lee Pace (Halt and Catch FirePushing Daisies) utjelovit će Brothera Daya, trenutnog cara galaksije, a Jared Harris (The Terror, The Expanse, Mad Men) će igrati genijalnog matematičara koji otkriva istinu o propadanju Carstva, Harija Seldona. Seriju će za Apple TV+ raditi David Goyer, Josh Freidmann i Skydance TV. Apple je naručio deset epizoda za prvu sezonu čija će premijera biti u petak, 24. rujna.

Pročitaj još

Podsjetimo, Apple TV+ i dalje nije službeno dostupan u Hrvatskoj. Da, znamo da postoje načini na koji se može gledati Apple TV+. I ne — ne morate nam svaki put to spominjati.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861