Sophie Turner slučajno potvrdila da se Game of Thrones vraća tek 2019. – serijala.com
Trenutno čitaš
Sophie Turner slučajno potvrdila da se Game of Thrones vraća tek 2019.

Sophie Turner slučajno potvrdila da se Game of Thrones vraća tek 2019.

Sophie Turner, poznatija kao Sansa Stark, slučajno je (možda) potvrdila ono što je već neko vrijeme kružilo kao glasina – Game of Thrones se neće vratiti do 2019. Osma sezona počela je s produkcijom u listopadu, a rad na šest preostalih epizoda nastavit će se barem do proljeća.

Strpljenje je vrlina ljubiteljima “Pjesme leda i vatre” tako da je ova pauza od godinu i pol tek kap u čaši vode čekanja.

S druge strane, dobre vijesti stižu od same mreže. HBO-ova internet usluga videa na zahtjev, HBO GO, je dostupna svim korisnicima u Hrvatskoj direktno putem OTT (over-the-top) poslovnog modela. Tako se svi ljubitelji serija, filmova i ostalog kvalitetnog sadržaja sada mogu pretplatiti na HBO GO direktno na hbogo.hr internetskoj stranici.

HBO GO pretplatnicima donosi premijere najnovijih serija, sve sezone kultnih HBO serija, hit filmove i dokumentarce, kao i više od 350 sati dječjeg sadržaja s omiljenim crtićima i filmovima za naše najmlađe gledatelje. Sav sadržaj je potpuno lokaliziran – svi naslovi sadrže hrvatske titlove, dok su za većinu animiranih filmova dostupne sinkronizirana i originalna verzija.

Svi novi korisnici HBO GO uslugu mogu isprobati mjesec dana besplatno aktiviranjem probnog perioda direktno na hbogo.hr internetskoj stranici, bez obaveze. Po isteku probnog perioda, mjesečna pretplata iznosit će 49.99 HRK.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861