Sleepy Hollow: John Noble unaprijeđen u glavnu postavu – serijala.com
Trenutno čitaš
Sleepy Hollow: John Noble unaprijeđen u glavnu postavu

Sleepy Hollow: John Noble unaprijeđen u glavnu postavu

Nije trebalo dugo da John Noble pronađe alternativnu ulogu završenom Fringeu. Nakon ravno stotinu epizoda Fringea, u kojem je glumio svima dragog ludog znanstvenika Waltera Bishopa, stalni angažman pronašao je u Foxovoj fantaziji Sleepy Hollow.

Noble se pojavio u pet od trinaest epizoda ovojesenske serije, dok bi iduće godine trebao biti promoviran u člana stalne postave. Što je radio i koga je glumio bolje će vam opisati netko tko je zapravo gledao seriju, među koje spada dobar dio ekipe Serijale, koji ga smatra jednim od ugodnijih ovojesenskih iznenađenja. Pa ono. Pitajte njih.

Ionako, ako gledate seriju — informacija iz naslova vam je dovoljna informacija. Ako ne gledate — možda vas ovo, u paru sa recenzijom nakon premijere sezone, gurne u pravom smjeru. Fox i dalje planira šibati 13-epizodne sezone, a iduća se očekuje najesen.

8 komentara
  • “And this is how you make a season finale” je rekao jedan kritičar. definitivno preporuka svima ako uopće postoji još netko osim kreše tko nije gledao:))

  • nakon usranog starta serija je počela napokon nalikovati na nesto..iako jos uvijek malo presapunicasto za moj ukus i jadni sporedni glumci bez trunke karaktera tipa sestra i šef postaje,no Walter i Cane definitivno daju serij nesto ¨”extra”.4 jahaca su smijurija,no Sandman ,tree i Molok su definitivno pojave.I Cho s svojim emily rose trikovima djeluje zastrahujuce..

  • Gledao pilot, koji je bio zabavan, brz i lepo snimljen, i jos cetiri epizode, pa je bila neka pauza, i kad se serija vraila, potpuno zaboravio na nju. Nije mi bila losa, nego jednostavno klasicni procedural, monster-of-the-week, a glavna misterija mi je nije toliko zanimljiva da nastavim dalje zbog serijalizovanih elemenata. Sad, svi kazu da je postala jos bolja dolaskom Noble-a i tacno sam do njegove epizode stigao, ali s obzirom da je u seriji receno da im predstoji sedam godina iskusenja (sedam sezona planiraju?), nekako nemam volju da gledam toliko, pa makar imale sezone samo 13 epizoda. Vredi li nastavljati posto je mnogi hvale, ako mi se i posle pet epizoda dopala (barem zbog glumaca i atmosfere), ali imam jos toliko serija da mi nije na vrhu prioriteta? Slicno sa Fringeom, koji sam stao negde u trecoj sezoni.

    • samo nastavi odatle serija i postaje bolja :D
      zadnja epizoda je totalni preokret tako da samo nastavi!!

  • Očekivao sam to… U prvoj sezoni je bio sporedni vjerojatno iz razloga da se ispita teritorij, tj. kako će lik biti prihvačen, a i zbog manjeg budgeta, jer ne sumnjam da Noble košta po epizodi možda i više nego leading četvorka zajedno

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861