Sleepy Hollow: John Noble unaprijeđen u glavnu postavu – serijala.com

Sleepy Hollow: John Noble unaprijeđen u glavnu postavu

Svima omiljeni ludi znanstvenik iz Fringea proširit će svoju gostujuću ulogu u jednom od najugodnijih iznenađenja ove sezone.

 1. MislavZ says:

  “And this is how you make a season finale” je rekao jedan kritičar. definitivno preporuka svima ako uopće postoji još netko osim kreše tko nije gledao:))

 2. missundaztood says:

  Odlična serija, pogotovo zadnja epizoda. Jedva čekam 2. sezonu.

 3. Tadija says:

  nakon usranog starta serija je počela napokon nalikovati na nesto..iako jos uvijek malo presapunicasto za moj ukus i jadni sporedni glumci bez trunke karaktera tipa sestra i šef postaje,no Walter i Cane definitivno daju serij nesto ¨”extra”.4 jahaca su smijurija,no Sandman ,tree i Molok su definitivno pojave.I Cho s svojim emily rose trikovima djeluje zastrahujuce..

 4. jeff says:

  Gledao pilot, koji je bio zabavan, brz i lepo snimljen, i jos cetiri epizode, pa je bila neka pauza, i kad se serija vraila, potpuno zaboravio na nju. Nije mi bila losa, nego jednostavno klasicni procedural, monster-of-the-week, a glavna misterija mi je nije toliko zanimljiva da nastavim dalje zbog serijalizovanih elemenata. Sad, svi kazu da je postala jos bolja dolaskom Noble-a i tacno sam do njegove epizode stigao, ali s obzirom da je u seriji receno da im predstoji sedam godina iskusenja (sedam sezona planiraju?), nekako nemam volju da gledam toliko, pa makar imale sezone samo 13 epizoda. Vredi li nastavljati posto je mnogi hvale, ako mi se i posle pet epizoda dopala (barem zbog glumaca i atmosfere), ali imam jos toliko serija da mi nije na vrhu prioriteta? Slicno sa Fringeom, koji sam stao negde u trecoj sezoni.

  • Darió Łucić says:

   samo nastavi odatle serija i postaje bolja :D
   zadnja epizoda je totalni preokret tako da samo nastavi!!

 5. Robisierra says:

  Imam još za pogledati tri epizode i nikako da se natjeram

 6. Mario Katušić says:

  Očekivao sam to… U prvoj sezoni je bio sporedni vjerojatno iz razloga da se ispita teritorij, tj. kako će lik biti prihvačen, a i zbog manjeg budgeta, jer ne sumnjam da Noble košta po epizodi možda i više nego leading četvorka zajedno

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *