Prvi pogled na Believe, onu drugu Abramsovu novu seriju – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi pogled na Believe, onu drugu Abramsovu novu seriju

Prvi pogled na Believe, onu drugu Abramsovu novu seriju

Pretprošli tjedan sve američke nacionalne mreže predstavile su svoje programe za iduću sezonu, zajedno sa novim serijama. Većina njih, uključujući NBC, prikazala je trailere samo za jesensku porciju novih serija — među interesantnijim serijama sačuvanim za zimski dio sezone ostao je Believe, druga nova serija za iduću sezonu koju producira J.J. Abrams.

Trailer je neslužbenim kanalima kapnuo negdje pretprošlog vikenda, taman kad smo mi dovršili naš izbor 10 najzanimljivijih predstavljenih serija, u kojem smo preskakali serije čije trailere nismo vidjeli (s izuzetkom dragog nam Jasona Katimsa i njegovog About a Boy). Šteta i naš mali propust što trailer nismo vidjeli na vrijeme da ga uvrstimo u ionako kržljavu nisku najavljenih serija.

Kao i obično, Abrams nije ovdje bitan i na njegovo ime ćemo se vlažiti tek kada on stvarno kreira novu seriju, umjesto da bude involviran samo kao izvršni producent kroz svoj studio Bad Robot. Glavno ime ovdje je Alfonso Cuarón, autor serije te scenarist i redatelj pilota, koji nam je u sjećanju ostao kao redatelj/scenarist filma Children of Men.

Serija prati mladu djevojku koja je rođena sa “posebnim sposobnostima” koje jačaju i koje teško može kontrolirati, a štiti je bjegunac iz zatvora osuđen na smrtnu kaznu zbog zločina koji nije počinio.

http://www.youtube.com/watch?v=6fhS6oxotTw

5 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861