Cuarónov Believe i Katimsov About a Boy debitiraju krajem zime – serijala.com
Trenutno čitaš
Cuarónov Believe i Katimsov About a Boy debitiraju krajem zime

Cuarónov Believe i Katimsov About a Boy debitiraju krajem zime

NBC je sinoć objavio datime premijera većine svojih preostalih novih serija, Believe, About a Boy i Crisis. Tako će Believe debitirati 10. ožujka, About a Boy 21. veljače, a Crisis 16. ožujka.

Believe prati mladu djevojku koja je rođena sa “posebnim sposobnostima” koje jačaju i koje teško može kontrolirati, a štiti je bjegunac iz zatvora osuđen na smrtnu kaznu zbog zločina koji nije počinio. Alfosno Cuarón, scenarist i redatelj prošlogodišnjeg filmskog hita Gravity, je napisao i režirao pilot epizodu. Nakon specijalne premijere uz The Voice, 10. ožujka, serija se seli u redoviti timeslot nedjeljom od 16. ožujka.

About a Boy je komedija koju potpisuje vrlo nam dragi Jason Katims (Friday Night Lights, Parenthood), koju smo iz nekog razloga izostavili sa liste najzanimljivijih ovogodišnjih serija. Radi se o adaptaciji romana, koji pak je ranije adaptiran kao film sa Hughom Grantom u glavnoj ulozi. Serija će debitirati uz Olimpijske igre u petak 21. veljače, nakon čega seli u redoviti termin utorkom, od 25. veljače, a emitirat će se iza The Voicea. Odmah nakon slijedi premijera druge komedije Growing up Fisher, s Jennom Elfman u glavnoj ulozi.

Također, NBC je najavio datum premijere svog pandana CBS-ovog trilera Hostages. Crisis je također serija o talačkoj krizi, a među glumačkom postavom ima Gillian Anderson. Kreće 16. ožujka. Zanimljivo, još uvijek nema vijesti o datumu premijere drame o piratima, Crossbones, koja u glavnoj ulozi ima Johna Malkovicha, a potpisuje ju Neil Cross, autor Luthera.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861