Prilog o Igri prijestolja na RTL-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Prilog o Igri prijestolja na RTL-u

Prilog o Igri prijestolja na RTL-u

Jučer je na RTL-u, u sklopu dnevnog magazina Ekskluziv Tabloid, emitiran prilog o nedavno sklopljenom dogovoru za snimanje HBO-ove Igre prijestolja u Dubrovniku. U prilogu je komentar dala Jelka Tepšić, direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika, no neke nove informacije nismo doznali. HBO je ionako vjerojatno zabranio službenim osobama odavanje bilo kakvih detalja o produkciji. Kratki prilog u nastavku.

Ostanite uz naš program, jer nakon promidžbenih poruka slijedi govor mržnje Nine Morić.

9 komentara
  • casting sutra od 11.00 do 13.00 i od 16.00 do 19.00 sati, Branitelja Dubrovnika 2 (zgrada stare poste na Pilama). Sve informacije na 091 431 6552

  • @ nelson

    Najgledanija u SAD-u jest True Blood, no dal je to jedini kriterij? Popularnost/gledanost u svijetu, nominacije za raznorazne nagrade (13 ili koliko već emmy nom za GoT) itd.

  • Moguće da je i netko iz Jadran filma angažiran, s obzirom da se ovdje radi o većem projektu.

  • po mom skromnom misljenju HBO nije “holivudska” produkcija

    DA, True blood jest najgledanija od HBO serija, ali je tako i napravljena, nesto kao ultra soap, te iako mislim da je game of thrones bolja, gledam i true blood :)

    Na kraju krajeva Game of thrones je dosta vjerno pratila knjigu dok je to sa True blood om ipak dosta (s pravom) revidirano. Da Martin pristane HBO bi mogao iz zgusnute radnje prve sezone, a ne zadiruci u druge knjige, kreirati nekoliko zanimljivih sezona u stilu npr. True blooda ili bilo koje druge sci/fi serije

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861