Person of Interest iliti Osumnjičeni ove jeseni na Doma TV – serijala.com
Trenutno čitaš
Person of Interest iliti Osumnjičeni ove jeseni na Doma TV

Person of Interest iliti Osumnjičeni ove jeseni na Doma TV

Javna televizija već je najavila svoje karte za jesen, njihov strani serijski program predvodi Netflixov House of Cards sa Kevinom Spaceyjem, a prati ga odlični The Fall. I relativno popularni Under the Dome. Nova TV se ne bi trebala uvrijediti kad kažemo da ih HRT šiša otkupima serija (a sigurno smo da ih uopće nije briga), ali možda će vas interesirati njihov otkup SF-olike špijunsko-akcijske drame Person of Interest. U prijevodu — Osumnjičeni.

CBS-ova je to serija koju vodi Jonathan, mlađi buraz poznatijeg Nolana, Christophera, a izvršno producira J.J. Abrams. Pilot je bio kilav, tipično CBS-ovski generičan, a Jim Caviezel bezizražajna drvena letva. Ali neki od nas su ostali uz seriju i preporučili vam je u proširenom top 30 najboljih serija prošle godine. Pročitajte opis, pogledajte o čem se radi i zaključite li da je to definitivno serija za vas, pregrizite početne epizode i pričekajte hoće li vas uloviti.

U biti, sličan je bio i Fringe, samo što Person of Interest ipak nije dosegao sličan kultni status u fandomu. U središtu ove akcijsko – dramske serije je bivši agent CIA-e za kojeg se pretpostavlja da je mrtav. Pod lažnim identitetom, John Reese (Jim Caviezel) udružuje se s misterioznim, povučenim milijarderom Haroldom Finchom (Michael Emerson) kako bi spriječio nasilne zločine prije nego što se dogode, i to uz pomoć najnovije tehnologije.

Emitiranje kreće na Doma TV-u od ponedjeljka 15. rujna.

8 komentara
 • “Osumnjičeni”???
  Tko smišlja ove prijevode,zbga??’

  Ja i dalje gledam POI….prve dvije sezone su mi bile dobre….do polovice treće i onoga što se tada desilo serija mi je zapela u kolotečinu u kojoj se ništa vrijednoga nije dešavalo ali u nastavku nekog vraga se počelo i dešavati…moj guilty pleasure….unatoč “drvenom” Reesu-volim Root i Shaw….

  • Nikada ne bih stavio POI u guilty pleasure kategoriju, po čemu bi to tamo spadalo? Serija je zbilja odlična, sve bolja i kompleksnija sa svakom sezonom.

   • Ako pažljivo,sa razumijevanjem,pročitaš što sam napisao u tekstu vidjeti ćeš da piše da je POI moj,ponavljam-moj,guilty pleasure tako da mi je totalno nebitno da li je to i tvoj.Ili nije.Moj je.Meni je pristojna serija,ne odlična,daleko mi je od toga,ali to ne znači da mi nije drago da se tebi fakat sviđa…naprotiv.

    • Ostavio sam ti komentar jer mi je zanimljivo tvoje shvaćanje gulity pleasure kategorije. Taj termin ima poprilično univerzalnu definiciju nečega što nas jako zabavlja do te mjere da se sramimo to priznati jer je odraz lošeg ukusa. Ne znam zašto bi POI po bilo kojoj osobini bio odraz lošeg ukusa, dapače mislim da ako gledaš POI imaš poprilično dobar ukus. Nisam niti komentirao ništa drugo što si napisao jer je sve ostalo subjektivni dojam serije.

     • Da, to je i meni upalo u oči jer ipak postoji razlika između pomalo trashy Teen Wolfa (koji je meni guilty pleasure) i ozbiljne serije i kvalitetne serije kakva je POI.. Za ovo prvo baš neću reći svakom da pratim, sok ću POI preporučiti svakom u potrazi za dobrom serijom..

 • Imam jedno pitanje u svezi AV Cluba.
  Jel i vama ne pišu ocjene epizoda? Meni ne, kad uđem u neku epizodu tek onda ima. Možda sam negdje nešta isključio.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861