Proslavite 10. godišnjicu Losta maratonom na Pickboxu – serijala.com
Trenutno čitaš
Proslavite 10. godišnjicu Losta maratonom na Pickboxu

Proslavite 10. godišnjicu Losta maratonom na Pickboxu

Za ravno deset dana Lost će obilježiti desetu godišnjicu premijere — pilot je emitiran 22. rujna 2004. godine na ABC-u, kao do tada najskuplja epizoda televizijske serije. Deset godina, šest sezona, 121 epizoda, bezbroj teorija, rasprava i polemika kasnije, dolazi na domaći streaming Pickbox — regionalni pandan Netflixa o kojem smo pisali nakon predstavljanja pred par mjeseci.

Na Pickboxu su dostupne sve sezone, pa se možete prisjetiti nasumičnih i najboljih epizoda, ponovo pogledati zašto je pilot u startu prigrabio publiku te vidjeti držite li i dalje isto mišljenje o finalu koje je povelo razne polemike. Ili — baciti se na prvo gledanje i vidjeti zašto se radi o jednoj od najspominjanijih serija prošlog desetljeća.

Pickbox je domaći streaming servis pokrenut prošlog svibnja, koji za nešto manje od 40 kuna mjesečno nudi arhivu nekoliko aktualnih, kao i podosta starijih televizijskih, filmskih, dokumentarnih i animiranih naslova. U trenutku predstavljanja glavni serijski aduti bili su tada aktualni Orphan Black te niz kultnih britanskih serija poput Crne Guje, Fawlty Towersa, The Officea i slično, dok sada možete naći cijeli Breaking Bad, čitav Seinfeld, kao i aktualne The Blacklist, Masters of Sex i Justified.

6 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861