Teen Titans, sljedeća DC-jeva serija, završit će na TNT-u? – serijala.com
Trenutno čitaš
Teen Titans, sljedeća DC-jeva serija, završit će na TNT-u?

Teen Titans, sljedeća DC-jeva serija, završit će na TNT-u?

I dok Marvel i dalje gazi sve pred sobom na velikim platnima, DC polako, ali sigurno gradi svoju bazu junaka na televiziji. Pored Arrowa, Gothama, Flasha, Constantinea i budućeg (još uvijek samo potencijalnog) Preachera, Warner Bros. i DC pokušat će progurati Teen Titanse na TNT.

Iako Titansima ovo ne bi bilo prvo pojavljivanje na televiziji, čak i sada imaju adaptaciju na Cartoon Networku u obliku Teen Titans Go!, ovo bi bilo prvi put da ih vidimo u ne-animiranom live-action formatu. Sve je još prilično daleko od dogovora, a kamoli početka snimanja i prikazivanja, ali stvari se prilično lijepo razvijaju za DC Comics na njihovom televizijskom planu. Teen Titans su svoje prvo pojavljivanje doživjeli 1964. kao mlađa varijanta Justice Leaguea. Članovi su kroz godine uključivali Robina, odnosno Nightwinga, Wonder Girl, Speedyja, Raven, Red Robina, Kid Flasha i brojne druge.

Akiva Goldsman, čovjek koji je napisao dva najgora Batman filma u devedesetima, ujedno i dobitnik nagrade Oscar, radio je na filmskoj adaptaciji Titansa koja nikad nije ugledala svjetlo dana, ali sada je dobio priliku razviti projekt na malim ekranima. Pratit ćemo razvoj situacije i nadati se najboljem – da se makne Goldsman i da projekt preuzme talentiranija osoba i da TNT odobri snimanje serije.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861