Netflix zainteresiran za Terra Novu? – serijala.com

Netflix zainteresiran za Terra Novu?

Dinosauri su možda pronašli novi dom.

 1. Da, ono sto Netflixu treba je serija koja je na programu koji svatko moze gledati gotovo redovito gubila gledatelje iz tjedna u tjedan. Koliko ce ljudi samo zbog Terra Nove uzeti pretplatu… Petero?

  • msmaka says:

   Hmm, što se tiče novih serija, TN je imala prilično stabilnu gledanost. (premijera je bila relativno slaba) Najveći pad je bio zbog “bejzbol pauze”.

   Pogledaj npr. Pan am/Alcatraz/Unforgettable/
   Smash i sl. koliko su pali. TN je sa nekih ~3.0 na ~2.3 krajem sezone.

   • Pa da, ali “dobru” u usporedbi sa serijama koje ce biti otkazane.
    Pan Am – netko je očito zaboravio poslati press release, ali u svibnju ga nitko neće ni spomenuti.
    Alcatraz – teško da je <2.0 rating održiv i zadovoljavajuć.
    Unforgettable - solidan, ali samo u usporedbi u drugim mrezama, za CBS je opet ispodprosječan.
    A Smash... NBC je opet slucaj za sebe, ima taj Voice iza sebe i bit će obnovljen jer NBC nema ništa drugo za obnoviti. Ali iskreno sumnjam da su tamo super-zadovoljni kako im se serija drži. To je bila serija na koju su prakticki bacili sve, a dobili su polovican uspjeh.

    Mislim, TN nije tako dobro startala to begin with, pa nije ni *toliko* izgubila u razmjeru. Ali serija se snima na lokaciji, a ne u nekoj garazi pred zelenim ekranom. I tu je ta sitnica da Netflix ne treba seriju da privuce stabilnih 2.x tjedno - kad nisu klasicna mreza, nego trebaju nesto sto ce dovuci nove pretplatnike.
    Je li to Terra Nova?

    Meni se jedino logicno cini da 20th spusti cijenu na smijesnu razinu jer im dobro ide vani (sto mozemo nagadjati jer nitko ne zna *koliko* dobro), pa eventualno traze nekog za koga ce producirati seriju i prodavat je van.
    Ali ako je to u pitanju, tko bolji nego mreza koja ima istog vlasnika kao 20th?

 2. RedMarquis says:

  Lilyhammer je prva originalna serija Netflixa.

 3. Andrija says:

  Terra Nova i iščekivanje koje joj je prethodilo je neš kao da saznaš da ti je supruga trudna, čekaš, čekaš i čekaš 9 mjeseci, saznaš tam negdje na pol puta da su blizanci u pitanju, počastiš cijelo selo/općinu/kvart sa janjetinom i cugom, okupiš užu i širu obitelj (tam negdje do ujaka tetkine šogorice) u bolnici, a supruga ti dođe i rodi male crnce… Ono, fak, iznevjerena očekivanja, ali žešće…

 4. ti333 says:

  gledam vas i kužim da baš i ne izlazite previše,zar ne?

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *