Službeno je: Arrested Development se kao serija vraća 2013. – serijala.com
Trenutno čitaš
Službeno je: Arrested Development se kao serija vraća 2013.

Službeno je: Arrested Development se kao serija vraća 2013.

Ako smo bili skeptični kada su autori Arrested Developmenta prošlog mjeseca najavili povratak novom sezonom serije i filmom, više nismo. Nakon što su proteklih godina nekih dvadeset i sedam puta najavili povratak, sada je službeno – Arrested Development se vraća.

Netflix, online videoteka koja se donedavno bavila isključivo distribucijom tuđeg sadržaja, imat će ekskluzivno pravo na prvo emitiranje četvrte sezone serije. Broj epizoda i točan datum povratka još nisu poznati, no spominje se “početak 2013. godine.”

Prilikom prošlomjesečne najave povratka, autori su otkrili plan koji uključuje oko 10 epizoda, po jednu za svaki glavni lik. Još uvijek nije sklopljen ugovor za snimanje filma, koji je bio konstantno najavljivan posljednjih godina, no povratnička sezona snimit će se neovisno o filmu.

Ovo je daljnji Netflixov pokušaj ulaska na tržište originalnog sadržaja, nakon što je prethodno ugovorena serija House of Cards, koju radi David Fincher, a glumi Kevin Spacey. O tome što taj projekt znači za Netflixovu budućnost pisali smo već ranije.

Arrested Development tako postaje jedna od rijetkih serija koja se “vratila iz mrtvih”, nakon što je već bila otkazana, i to nakon više od pet godina. Poznatiji primjeri su, naravno, Star Trek te Stargate i Baywatch, a u novije vrijeme Family Guy, Futurama i Beavis & Butt-head.

Nova sezona financirat će se, naravno, putem štanda s bananama.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_LEJ6tZI7_k[/youtube]
2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861