Netflix: Arrested Development se službeno vraća, naručen The Witcher – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix: Arrested Development se službeno vraća, naručen The Witcher

Netflix: Arrested Development se službeno vraća, naručen The Witcher

Nakon nekoliko godina natezanja i pregovora oko plaća – Netflix je konačno i službeno naručio petu sezonu Arrested Developmenta. Variety navodi da će se svi glumci vratiti i da će se ovaj put (najvjerojatnije) svi pojaviti na ekranu istovremeno. Huzzah! Mitch Hurwitz i Brian Grazer i dalje će biti izvršni producenti, a Ron Howard će posuđivati svoj glas, baš kao što je to činio i u sve četiri sezone.

Peta sezona svoju premijeru imat će 2018.

Pregovori s glumcima završeni, Arrested Development pred dobivanjem nove sezone

Mreža… streaming platforma naručila je i adaptaciju popularnih fantasy romana poljskog autora Andrzeja Sapkowskog – The Witcher. U Sapkowskijevim knjigama “witcheri” su lovci koji razvijaju nadnaravne sposobnosti u mladoj dobi za borbu sa smrtonosnim čudovištima, a njegove kratke priče i romani bave se “witcherom” Geraltom. Sama saga iznjedrila je i odličan i iznimno popularan serijal video igara poljskog studija, CD Projekt RED.

The Witcher još nema okvirni datum emitiranja, ali Sean Daniel i Jason Brown (The Expanse) bit će izvršni producenti, a Tomek Baginski režirat će po (barem) jednu epizodu po sezoni.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861